24 / 04 / 2024

acarlar camisi açıldı mı

acarlar camisi açıldı mı

Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı.İş adamı İsmet Acar tarafından yaptırılan Acarkent Acarlar Camisi'nin açılışına Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de katıldı.

Acarlar'ın ilk camisi açıldı!

İstanbul'da Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı. İşadamı İsmet Acar tarafından yaptırılan Acarkent Acarlar Camisi'nin açılışına Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de katıldı.

Taksim Cami ibadete açıldı!

2017'de temeli atılan Taksim Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile ibadete açıldı.

Teşvikiye Camisi ibadete açıldı! 

2018'de restorasyon çalışmalarına başlanan Teşvikiye Camisi, bugün kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı. 

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Atina'nın ilk camisi ibadete açıldı!

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın ilk camisi, 14 yıllık plan ve inşa sürecinden sonra açıldı...

Recep Tayyip Erdoğan Camisi açıldı!

Ağrı Patnos'ta Selçuklu mimarisiyle hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

Tanzanya'daki Sultan Abdülhamit Han Camisi açıldı!

Tanzanya’nın Zanzibar bölgesinde hayata geçirilen Sultan Abdülhamit Han Camisi ibadete açıldı...

Amasya'daki 753 yıllık Gökmedrese Camisi hizmete açıldı!

Amasya'da restorasyon çalışmaları tamamlanan Gökmedrese Camisi, cuma namazıyla birlikte hizmete açıldı.

Şanlıurfa Döşeme Camisi ibadete açıldı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan Tarihi Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı.  8 asırlık cami uzun süren çalışmalarının ardından ibadete açıldı...

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilen, Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi yeniden ibadete açıldı. Açılışa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan katıldı...

Fatih'teki Mercan Ağa Camisi ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün restore ettiği Fatih'teki Mercan Ağa Camisi, kılınan cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı.

acarlar camisi açıldı mı Haberi

acarlar camisi açıldı mı

Beykoz'un camisi olmayan tek mahallesi Acarlar'a yapılan cami törenle açıldı.İş adamı İsmet Acar tarafından yaptırılan Acarkent Acarlar Camisi'nin açılışına Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İstanbul Müftü Yardımcısı Mehmet Yaman ve vatandaşlar katıldı. 


Cami, cuma namazının kılınmasıyla hizmete girdi. Yoğun katılım dolayısıyla camide yer bulamayan cemaat, avluda saf tuttu. Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, caminin bölge için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.Caminin yapımının yaklaşık 1 yıl sürdüğünü kaydeden Çelikbilek, "Belediye olarak yer tahsisi ve projelendirmesini yaptık. 


Güzel bir hizmet ortaya çıktı. Çok bir mekandır artık. Allah'tan dileğiözel bir cami oldu. Mahallemizin miz ise hayırların artmasıdır" diye böyle bir eksiği vardı, bunu gidermiş konuştu.Açılışın ardından cemaate olduk. Burası bölgenin sigortası gibi Kur'an-ı Kerim...