19 / 04 / 2024

Açık Hava Müzesi gölcük

Açık Hava Müzesi gölcük

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 45 bin metrekarelik alanda 2 bin 600 metrekare baskı asfalt, Açık Hava Müzesi, 6 adet kamelya, 1 adet ahşap kaplama çelik köprü, bitkisel peyzaj, sulama sistemi ve aydınlatma yapılacak.

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…

Borsa İstanbul yarın açık mı? Yatırımcılar dikkat! Borsa bayramda açık olacak mı? Şimdi bu tarihlere bakın!

'Borsa 9 gün kapalı mı olacak?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul yarın açık mı? Borsa bayramda açık olacak mı? İşte ayrıntılar...

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimin 2.turundan sonra okullar açık mı?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra okullar açık olacak mı? 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, değil mi? İşte detaylar!

20 Nisan 2023 Arefe günü bankalar ve kargolar açık olacak mı? O gün çalışma yarım gün mü olacak?

2023 yılı için resmi tatil ilan edilen bayram günlerinde kargo, eczane, banka ve noterler gibi işyerleri hakkında da bilgi arayışı artıyor. 20 Nisan Perşembe günü olan Arife gününde bankaların çalışıp çalışmayacağı, açık olup olmayacağı ve çalışma saatleri gibi konular araştırılıyor. İşte, detaylar.

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altın kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi!

Fed faiz kararından sonra yüzde 3,5 değer kaybeden gümüş fiyatları için  Altın Kahini İslam Memiş açık açık gümüş fiyatlarının geleceği en yüksek rakam açıkladı. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın!

15 Temmuz Cuma günü bankalar açık olacak mı para alıp göndermek yapılabilecek mi?

15 Temmuz Cuma günü bankalardan işlem yapılabilecek mi, bankalardan para yatırma para çekme işlem gerçekleşecek mi sorularının cevapları merak edliyor. 15 Temmuz Cuam günü bankalar açık olacak mı sorusunun cevabı haberimizde...

Bankalar ne zaman açılacak? Bankalar 13-14 Temmuz açık olacak mı? Bankalar ne zaman açılıyor?

Bankalar ne zaman açılacak, Bankalar 13-14 Temmuz Çarşamba ve Perşembe günleri bankalar açık mı? İşte merak edilen detaylar!

AVM'ler bayramda açık olacak mı Mayıs 2021?

Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında 29 Nisan tarihinde başlatılan tam kapanma süreci 17 Mayıs tarihinde sona erecek. Peki AVM'ler bayramda açık olacak mı? İşte detaylar...

AVM'ler bayramda açık mı?

29 Nisan'da başlayan tam kapanma dönemi 17 Mayıs tarihinde sona eriyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı? Bayramda alışveriş merkezleri açık olacak mı? İşte detaylar...

Tam kapanmada tapu daireleri açık mı? 

Tam kapanma döneminde tapu işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar tapu dairelerin açık olup olmadığını araştırıyor. Peki, tam kapanmada tapu daireleri açık olacak mı? İşte detaylar...

ANT Yapı'nın acı günü! Murat Balkan vefat etti!

Aspat'ta Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antheaven projesinin yer sahibi olan, Aspat Koyu'nun gelişimine kendini adayan, Aspat Açık Hava Müzesi'ni yaratan 1946 yılında İzmir'de doğan Murat Balkan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

Açık Hava Müzesi gölcük Haberi

Açık Hava Müzesi gölcük

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, Gölcük’te bulunan Donanma Komutanlığı arazisinde çevre düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Gölcük Donanma içerisinde çevre düzenlemesi işi gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 45 bin metrekare alan üzerinde çevre düzenlemesi yapılacak.


45 BİN METREKARE


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çevre düzenlemesi kapsamında 45 bin metrekarelik alanda 2 bin 600 metrekare baskı asfalt, Açık Hava Müzesi, 6 adet kamelya, 1 adet ahşap kaplama çelik köprü, bitkisel peyzaj, sulama sistemi ve aydınlatma yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir...