27 / 04 / 2024

Ada Koltuk Genel Müdürü Halil Malkaç

Ada Koltuk Genel Müdürü Halil Malkaç

Otel, hastane, tatil köyü ve konut projelerine anahtar teslim mobilya dekorasyonuna ağırlık vermeye başlayan İnegöllü mobilyacılar, yüksek volümlü üretimlerden çok proje işleriyle katma değer sağlamayı hedefliyor. İnegöllü mobilya üreticileri yurt içindeki projelerin yanı sıra yurt dışında da aldıkl

Çiğdem Karaaslan Yassıada’nın dönüşüm hikayesini anlattı!

Yassıada’nın Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na dönüştürülmesinin mimarlarından olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Sabah gazetesine konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ada bazlı imar anlayışı yaygınlaşmalı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada artık kişiye özel düzenleme anlamına gelen parsel bazlı değil ada bazlı imar anlayışının her yerde yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

AK Parti'liler Yassıada'nın beton yığınına dönmesinden şikayetçi!

Anadolu Ajansı (AA) Eski Genel Müdürü ve Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, 'Demokrasi ve Özgürlük Adası' olarak yeniden düzenlenen Yassıada'nın yeni görüntüsünden birçok AK Partilinin hoşlanmadığını belirtti. 

Yassıada, dünyaya demokrasi ve özgürlükler mesajı verecek!

Yassıada Projesi'ni hazırlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Yassıada'nın yeni yapılanması ile tüm dünyaya demokrasi ve özgürlükler konusunda mesaj verilecek." şeklinde konuştu...

Türkiye'de ada bazlı kentsel dönüşüm öne çıkacak!

Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, önümüzdeki dönemde ada bazlı kentsel dönüşümün öne çıkacağını ifade etti. İşte Murat Atay'ın sektör değerlendirmesi...

Yassıada'nın mimari kim?

'Demokrasi müzesi olacak' vaadiyle imara açılan Adnan Menderes ve arkadaşlarının yargılandığı Yassıada, AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan'a emanet edildi. Yassıada, imara açıldıktan sonra ranta kurban edildi.

Galatasaray'da ada krizi bitmiyor!

G.Saray Kulübü'nün Ada'yı sosyal tesis yapma kararına tepki gösteren işletmeci Koçarslan, "Elimde kesinleşmiş bir mahkeme kararı var" dedi. Koçarslan, "Özbek söz verdiği için böyle bir Genel Kurul yaptı" diye konuştu.

Kentsel dönüşüm ada içi emsal transferleriyle gerçekleşmeli!

Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi tarafından bugün düzenlenen “Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler ve Fırsatlar Zirvesi”nde konuşma yapan AYİD Genel Sekreteri Şişik, planlanmamış imar artışları ve ada içi emsal transferi konularına dikkat çekti.

'Kentsel dönüşüm için ada içi emsal transferi şart'

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin Genel Sekreteri Hakan Şişik, kentsel dönüşümün sağlıklı ilerlemesi açısından parsel birleşiminden ziyade ada içi emsal transferinin daha doğru olacağını belirtiyor.

Akçadağ Devlet Hastanesi yeni binası açıldı!

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Akçadağ Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı. Hastanenin 25 yataklı olarak hizmet verdiği belirtildi.

Malatya Akçadağ Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı!

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Akçadağ Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı. Tüm odalarının nitelikli hasta odaları konumunda olduğu ve 25 yataklı olarak hizmet verdiği belirtildi.

Malatya Akçadağ'da 187 kilometre yol yapılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Akçadağ ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Çalık, ilçeye 75 kilometre stabilize yol programının ve 112 kilometrede asfaltlama programının olduğunu söyledi.

Mesa, Yassıada'ya otel ve kongre merkezi yapacak!

Mesa, Yassıada’ya yapılacak otel ve kongre merkezi projelerinin müteahhitlik görevini üstlendi. Mesa Genel Müdürü Can Aynagöz, “Yassıada’da anıları yaşatacak proje geliştireceğiz. Projede otel, müze, konferans salonu olacak” dedi.

Ada Koltuk Genel Müdürü Halil Malkaç Haberi

Ada Koltuk Genel Müdürü Halil Malkaç

Otel, hastane, tatil köyü ve konut projelerine anahtar teslim mobilya dekorasyonuna ağırlık vermeye başlayan İnegöllü mobilyacılar, yüksek volümlü üretimlerden çok proje işleriyle katma değer sağlamayı hedefliyor. İnegöllü mobilya üreticileri yurt içindeki projelerin yanı sıra yurt dışında da aldıkları projelerle dikkat çekiyor. 


Modern yaşamın ihtiyaçları değişirken tüketici alışkanlıkları da bu değişimden etkileniyor. Bu değişim mobilya sektörünü de etkiliyor. Özellikle metropollerde yaşayanlar gerek zaman kısıtlılığı, gerekse tarza uygun doğru tasarıma sahip olabilme isteğiyle mobilya üreticilerine proje bazlı dekorasyonlar yaptırmaya başladı. Pek çok mobilya üreticisi firmanın bünyesinde iç mimarlar istihdam ediliyor. Yüksek volümlü üretimlerin yerini artık kişiye özgü tasarımlar almaya başladı. Contract sektöründe büyük oteller, restoranlar, hastaneler, tatil köyleri proje bazlı anahtar teslim mobilya tercihlerinde bulunurken, lüks konut projelerinden de talepler geliyor. Bu...