27 / 04 / 2024

Adabank kim aldı

Adabank kim aldı

TMSF, Uzan Grubu’nun el konulan Adabank’ını sattı. 60 milyon dolara Türk işadamı grubuna yapılan satışı TMSF Başkanı Gülal da doğruladı: İki ay önce sattık. Şu anda süreç BDDK onayında. 

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Emlak Konut GYO, TOKİ'den gayrimenkul aldı! 

Emlak Konut GYO, T.C. Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mülkiyet ve tasarrufundaki muhtelif gayrimenkulleri 3 milyar 910 milyon 322 bin 975 TL'ye satın aldı. 

Kapıcının tazminatını kim öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcı tazminatını kaleme aldı. Peki kapıcının tazminatını kim öder?

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Aidat borcunu kim öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında aidat borcunu kimin ödeyeceğini kaleme aldı. Peki aidat borcunu kim öder?

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Bu fiyattan, bu konutları kim alıyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Bu fiyattan, bu konutları kim alıyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik analizi...

ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutu kim aldı?

Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın ortak kurucusu Joe Tsai, ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutun sahibi mi oldu?

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev ayrıntısı!

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West'in mahkeme belgeleri basına sızıyor. Çiftin, "Uzlaşmaz farklılıklar" nedeniyle ayrılık kararı aldığının ortaya çıkmasından sonra şimdi de ikilinin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian'da kalacağı öğrenildi. 

Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi?

"Kadın beğenir, erkek alır" algısının yaygın olduğu Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi? İşte 2020 konut satış rakamları...

Borsada 'bedelli sermaye artırımı' tokatına kim 'dur' diyecek?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Borsada 'bedelli sermaye artırımı' tokatına kim "dur" diyecek?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 9 maddelik analizi...

Adabank kim aldı Haberi

Adabank kim aldı

Uzan ailesinden Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) geçen ve 12 kez ihaleye çıkarılan Adabank'ın satışı gerçekleştirildi. Sabah Gazetesi'nden Betül Alakent'in haberine göre, bankayı Türk işadamı grubu, 60 milyon dolara (340 milyon TL) satın aldı. 

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal da Sabah'a yaptığı açıklamada satışı doğruladı. Gülal, "Satışı iki ay önce tamamladık. Şu anda konu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nda (BDDK). Onlar onay verirse işlem tamamlanacak" diye açıklama yaptı. 

Geçtiğimiz günlerde Cem Uzan'ın TMSF aleyhine açtığı 2 milyar dolarlık davayı kazandığına dair iddialara da yanıt veren Gülal, "Cem Uzan'ın Fransa'da Kepez hisseleriyle ilgili açtığı bir dava vardı, onu kazandı ancak o hisselerin hiçbir değeri yok. Cem Uzan'ın çocuklarının Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne bir müracaatı vardı. Mahkeme hak ihlali yönünde karar verdi, biz itiraz...