26 / 04 / 2024

Adalar köşk ihaleleri

Adalar köşk ihaleleri

Adalar Satış Memurluğu, İstanbul ilinin Adalar ilçesinde bulunan bahçeli kargir köşkü satışa çıkardı. Söz konusu köşkün toplam satış bedeli 7 milyon 905 bin TL olarak belirlendi.

Tual Adalar'ın kısmi kesin kabulü ve kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tual Adalar Kısmi Kesin Kabul ve Tual Adalar Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Tual Adalar projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

En gözde 10 inşaat şirketi son 3 yılda ne kadar kurumlar vergisi ödedi?

Kamudan en büyük ihaleleri kazanan inşaat şirketlerinin 2018, 2019 ve 2020 senelerinde ödediği kurumsal vergilerin miktarı açıklandı. 

TOKİ Konya Ahırlı ve Yalıhöyük ihaleleri bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da hayata geçireceği 180 yeni konutun ihalesini bugün saat 10:30'da gerçekleştiriyor.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Salda Gölü'nde bilirkişi heyetinden inceleme!

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü için Koruma İmar Planları'nın iptali amacıyla açılan davada bilirkişi heyeti, dün yerinde keşif ve incelemelerde bulundu. Beyaz Adalar kısmındaki keşif ve inceleme sırasında bazı vatandaşlar "Salda Gölü'ne dokunma" dövizleri açtı.

Salda Gölü'ndeki yapılar 'temelsiz' inşa edilecek

Salda Gölü'ndeki Yeşilova Halk Plajı ile Beyaz Adalar kısmında vatandaşların kullanımına açılacak yapılar, temelsiz ve sökülüp-takılabilir yapıda tasarlanacak...

Tual Adalar kısmi geçici kabulü yapıldı!

Tual Adalar 12626 Ada 1 Parsel Konutlar, Sosyal Tesis, Otoparklar ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Tual Adalar Kartal satılık daire!

Toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanına yayılan proje 570 adet daireden oluşuyor. Tual Adalar Kartal satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Dağ Mühendislik Tual Adalar satılık!

Dağ Mühendislik Tual Adalar satılık daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Yaklaşık 570 konuttan oluşan proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Tual Adalar satılık ev!

Tual Adalar satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal'da inşa edilecek proje Dağ Mühendislik ve Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Yakacık Tual Adalar satılık!

Ön talep süreci devam eden proje toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Yakacık Tual Adalar satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması öngörülüyor.

Emlak Konut Tual Adalar satılık!

Emlak Konut Tual Adalar satılık daire teslimlerinin Aralık 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Toplamda 700 adet konutun yer aldığı proje 48 bin 157 metrekarelik alanda yükselecek.

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim!

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dağ Mühendislik-Emlak Konut işbirliğiyle yükselecek olan Tual Adalar Evleri projesi, Aralık 2017 yılında teslim edilecek...

Adalar köşk ihaleleri Haberi

Adalar köşk ihaleleri

T.C. ADALAR (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU 2015/3 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


TAŞINMAZIN Özellikleri: 

İstanbul İli, Adalar İlçesi, Maden Mah„ Ayanikola Mevkii, 179 Ada , I Parselde kain , 2.894,00 m2 Yüz Ölçümlü, Motorlu Kuyusu Olan Kargir Köşk ve Bahçe Ana Taşınmaz Nitelikli Taşınmaz, Satışa konu taşınmaz Büyük Ada, Maden Mahallesi, Yılmaztürk Caddesi, 36 pafta, 179 ada, ! parsel, 99 kapı no.lu yerdir. Parsel, Yılmaztürk Caddesinden denize kadar eğimle devam ederek denize ulaşmaktadır. Parsel boyunca denize doğru eğim boyunca istinat duvarları ve merpenler mevcuttur. Parselin içinde muhtelif meyva ağaçları bulunmaktadır. Parselin yoldan girişinde iki katlı köşk ve denize doğru inildikçe dört adet daha olmak üzere beş adet yapı mevcuttur. Köşk yoldan girişte...