26 / 04 / 2024

adana arge merkezi nerede

adana arge merkezi nerede

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’la yapılan görüşmede, Adana’ya AR-GE Merkezi ve bin 500 yataklı sağlık kampüsü kurulması konusunda söz aldıklarını belirtti...

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Adana'da tarım işçileri için Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Adana'da mevsimlik tarım işçileri için "Yaşam Merkezi" hayata geçiriliyor. Merkez tamamlanma aşamasına geldi.

Adana'daki Sahra Hastanesi için tutanak tutuldu!

Adana'daki Uluslararası Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde hayata geçirilen sahra hastanesi ile ilgili dün İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tutanak tutuldu.

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

M1 Adana AVM'ye Avrupa’dan ödül!

M1 Adana Alışveriş Merkezi European Property Awards 2018-2019 'Retail Development' kategorisnde ödüle layık görüldü.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

adana arge merkezi nerede Haberi

adana arge merkezi nerede


Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’la yapılan görüşmede, Adana’ya AR-GE Merkezi ve bin 500 yataklı sağlık kampüsü kurulması konusunda söz aldıklarını belirterek, “Bu projelerin hayata geçirilmesiyle, Adana’nın kamu yatırımlarından aldığı payın artırılması yönünde önemli bir aşama kaydetmiş olacağız” diye konuştu.


Adana Ticaret Odası Meclis toplantısı, Tarkan Kulak Başkanlığı’nda gerçekleşti. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’nun oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından, geçtiğimiz Meclis toplantısında gündeme gelen, “Esnafın kaldırım işgaliye ücretinin fazla olması” konusunda girişimlerde bulunduklarını belirten Meclis Başkanı Tarkan Kulak, “2013 yılındaki kaldırım işgaliye ücreti metrekare ücreti 0.50 TL iken, bu rakam 2.50 TL’ye yükseltilmişti. Başta TOBB olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla bu rakamın düşürülmesi gerektiği yönünde yazışmalar yaptık. Bu süreçte Bakanlar Kurulu tarafından bu rakamın...