19 / 04 / 2024

Adana Entegre Sağlık Kampüsü projesi 2016 mart son durumu

Adana Entegre Sağlık Kampüsü projesi 2016 mart son durumu

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

TİKA Kamerun’da 8 bin kişiye hizmet sunacak sağlık merkezini yeniledi!

TİKA, Kamerun’un Foumban şehrinde yer alan Njindare Entegre Sağlık Merkezi, genişletme çalışmaları ve tadilattan sonra yenilenen tıbbi ekipmanla yeniden hizmete açtı...

Sancaktepe'ye Sağlık Vadisi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de bir sağlık vadisinin yapılacağının müjdesini verdi. Koca, "İstanbul Sancaktepe'de büyük bir alanımız var. Baştan itibaren burayla entegre, daha büyük Sağlık Vadisi'ni orada planlıyoruz." dedi

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşıldı!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı 3.704 yatak kapasiteli Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona doğru gelindi. 

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün açılışı bir yıl erkene alındı!

İzmir'de yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak, Cumhuriyet tarihi boyunca kentte yapılan en büyük sağlık yatırımı olan ve 4 senede tamamlanması planlanan Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsünde açılış tarihi bir sene önceye çekildi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da tamamlanacak!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak. 6 ayrı hastanenin yer alacağı projenin gelecek yıl tamamlanması öngörülüyor.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Ağustos ayında hizmete açılıyor!

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. içerisinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü projesi 2016 mart son durumu Haberi

Adana Entegre Sağlık Kampüsü projesi 2016 mart son durumu

Tamamlandığında 1550 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin sağlık sektöründe gerçekleştirdiği en büyük projeler arasında yerini alacak olan Adana Entegre Sağlık Kampüsü binasının dış cephesinin tamamlanmak üzere olduğu ve diğer tüm disiplinlerde inşaatın hızlı bir biçimde devam ettiği açıklandı.


RSY Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu, RSY CEO’su Kaan Ekermen, Rönesans Sağlık Yatırım’ın bu konudaki iş ortağı Meridiam’ın Kurucu Ortağı ve CEO'su Thierry Déau ve Meridiam’ın üst düzey yöneticileri, finansal kapanışta yer alan uluslararası bankaların üst düzey yöneticileri ve diğer yetkililer, “Kamu Özel İşbirliği-PPP” (Public Private Partnership) modeli kapsamındaki yatırım projelerinin dev adımlarından biri olan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nün son yapısal beton döküm etkinliğine katıldı.


Kamuya ait yatırımların özel sektör tarafından yapılması ve belli bir süreyle devlete kiralanarak belirli hizmetlerin sağlanması yönteminin kullanıldığı Kamu Özel...