26 / 04 / 2024

Adana stadyumu

Adana stadyumu

Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki yeni stadın inşaatında sona yaklaşıldı. 33 bin kişi kapasiteli stadyumun 2 aya hizmete açılması planlanıyor.

Adana Stadı 2016'da hizmete girecek!

ADANA'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadın inşaatı devam ediyor. Adana Valisi Mustafa Büyük, yapımına başlanan kentin yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu.

Adana'daki 33 bin kişilik stat 2016'da hizmete girecek!

Adana'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadın inşaatı devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hadi: "Fiziki olarak yüzde 20’si tamamlanan 33 bin kişilik stat 2016 yılının başlarında hizmete girecek"

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündeminde!

Yeni Adana Stadyumu'nun tamamlanma tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nce (TOKİ) tarafından yapımına devam edilen Adana Şehir Stadyumu inşaatında inceleme yapıldı. 

Adana'nın yeni stadı şehre estetik katacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, inşaatı devam eden stadyumu gezdi. Başkan Sözlü, stadyumun Adana’nın uzun yıllardır süre gelen büyük bir ihtiyacını karşılayacağını belirtti

Zülfikar Tümer'den Adana'nın yeni stadına isim önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın yeni stadına '5 Ocak Atatürk Stadyumu' isminin yakışacağını söyledi. Tümer, "Yeni yapılacak stadyuma ulusun tarihi gerçekliğini gözler önüne serecek bir isim verilmelidir'' dedi.

Adana Kozarena Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Adana’da 33 bin kişi kapasiteli Kozarena Stadı 2016 yılı sonunda hizmete girecek. Son teknolojiyle donatılan stadyum Çukurova’nın incisi olacak. Adana'nın heyecanla beklediği Kozarena Stadyumu her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

TOKİ Adana Stadyumu ne zaman teslim edilecek?

Adana'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadın inşaatı devam ediyor. Stadyumun tesliminin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor..

Adana'nın yeni stadyumu Haziran 2016'da tamamlanacak!

Adana'da 33 bin kişilik yeni stadın temelinin önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor. Haziran 2016'da bitmesi öngörülen stadın daha erken bitirilmesi için işçiler çift vardiya çalışıyor. Projenin hafriyat çalışmalarına Mayıs'ta başlandı...

TOKİ Adana Stadyumu gelecek yıl hizmete girecek!

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ aracılığıyla yaptırılan 33 bin seyirci kapasiteli stadyumun inşasının da ilerlediğini anlatan Erdoğan, stadyumun gelecek yıl hizmete gireceğini aktardı.

Adana stadyumu Haberi

Adana stadyumu

Adana'nın Merkez Sarıçam ilçesinde yaklaşık 4 yıldır yapımı devam eden Adana'nın yeni stadyumunu 2018-2019 sezonunun ikinci yarısına yetiştirilecek. Stadyumda, sosyal donatıların yanı sıra 10 asansör, 2 yürüyen merpen, 104 turnike, basın ve VIP tribünü bulunacak.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 102 dönüm arazinin 43 dönümünde inşa edilen stat, çim zeminden itibaren 6 kat yüksekliğinde, 33 bin kişi kapasiteli olarak dizayn edildi. Statta, 2018-2019 sezonunun ikinci yarısına yetişebilmesi için çok sayıda işçinin 24 saat esasına göre vardiyalı çalışıyor. 

Mimari olarak engellilerin de rahatça kullanabileceği, 172 kişilik engelli bölümü ve 172 refakatçi koltuğunun bulunacağı şekilde inşa edilen statın çevresinde 431'i kapalı, toplam bin 444 araçlık otopark bulunuyor. Ayrıca, 9 engelli, 34 erkek, 34 kadın tuvaletinin, kadın ve erkekler için ayrı ayrı...