29 / 03 / 2024

adanada cadde ve bulvarlarda yol çalışmaları

adanada cadde ve bulvarlarda yol çalışmaları

Adana’nın en önemli cadde ve bulvarlarındaki kaldırımlar Büyükşehir’in ilgisizliğinin kurbanı oluyor. Toros Caddesi’ndeki kaldırımlar aylar süren çalışma ile yenilendi ve 2 ayda bozuldu.

1941 yılına alınan karar: Cadde ve sokaklara numara konulmayacak!

1941 yılında alınan karara göre cadde ve sokaklara numara konulmayacağı bildirilmiş. Yeni karara göre sokak ve caddeler isimle adlandırılmasına karar verilmiş.

Tüm Decathlon yetişkin scooter ile elektrikli scooter modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Adım başı her sokak, cadde ve kaldırımlarda sıkça gördüğümüz scooterların kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Pek çok kişinin ayağını yerden kesen Decathlon scooter modellerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

İdealist Cadde ve İdealist Koru'da 6 konut satıldı!

İdealist GYO, 'İdealist Cadde ve İdealist Koru' Projesinde yer alan 6 Adet konut nitelikli bağımsız bölümleri ( Villa + Daire ) satın almak için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi.

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

Şanlıurfa 11 Nisan ve Haleplibahçe caddeleri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik akışını sağlayan cadde ve bulvarlarda revizyon çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Maltepe'nin 13 noktasında prestijli cadde çalışması!

Maltepe Belediyesi, 2016 yılında ilçenin cadde ve sokaklarına 50 bin 703 ton asfalt dökerek, 40 kilometre yolu asfaltladı

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Ceyhan'ın cadde ve bulvarları yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde sınırlı kaynakların en doğru ve verimli şekilde hizmete dönüşmesi için seferber olan Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan İlçesi’nde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sunuyor.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Şehitkamil'de cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, cadde ve sokaklarda oluşan çukurları onarmak için, asfalt yama çalışmalarına başladı. Onatkutlar Mahallesinde yapılan asfalt yama çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Adana'da cadde ve bulvarlarındaki kaldırım sorunları çözülmüyor!

Adana’nın en önemli cadde ve bulvarlarındaki kaldırımlar Büyükşehir’in ilgisizliğinin kurbanı oluyor. Toros Caddesi’ndeki kaldırımlar aylar süren çalışma ile yenilendi ve 2 ayda bozuldu.

adanada cadde ve bulvarlarda yol çalışmaları Haberi

adanada cadde ve bulvarlarda yol çalışmaları

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin kentin en önemli cadde ve bulvarlarındaki kaldırımlara karşı duyarsızlığı vatandaşların tepkisine neden oluyor. Büyükşehir, Atatürk Caddesi, Gazipaşa Bulvarı ve Toros Caddesi'ndeki bozulan kaldırımları sadece seyretmekle yetiniyor.

Büyükşehir, kendisinin neden olduğu kaldırım bozukluklarına dahi yapılan uyarılara rağmen müdahale etmiyor. SOS veren kaldırımlar Büyükşehir'in ilgisizliğinden dökülmeye devam ediyor.


KILINI KIPIRDATMIYOR

Adana'nın en hareketli bulvarlarından Gazipaşa Bulvarı'ndaki kaldırım sorunu her geçen gün büyüyor.

Büyükşehir Belediyesi aylardır bu konuda kılını dahi kıpırdatmadı ve bulvarın birçok noktasında çeşitli nedenlerle bozulup, kırılan kaldırımlar kaderine terk edildi. Düzenleme çalışmaları aylar süren bekleyişten sonra yaklaşık 2 ay önce tamamlanan Toros Caddesi'ndeki kaldırımın ise kısa sürede bozulması bu bölgede yaşayanları isyan noktasına getirdi.


HİSSEDİLEBİLİR REZALET

Atatürk Caddesi'ndeki görüntüler de Gazipaşa Bulvarı'nı aratmıyor.

Büyükşehir'in neden olduğu soruna aylar geçmesine rağmen müdahale edilmemesi tepkileri...