19 / 04 / 2024

Adıyaman Besni yatırımları

Adıyaman Besni yatırımları

Adıyaman Besni İlçesi Kaymakamı Ahmet Gencer, ilçenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Besni'ye 2 okul yapılacağı müjdesini verdi.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman Besni Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Kamu gayrimenkullerindeki turizm yatırımlarına düzenleme!

Kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması ile kesin tahsis yapılan veya irtifak hakkı tesis edilen taşınmazların satılmasına ilişkin esaslar belirlendi. Yönetmelik ile turizm sektörü temsilcilerinin yaşadıkları zorluklar da sona erdi..

Adıyaman'a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu 2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımlarının neler olduğunu sordu..

Adıyaman'da inşaat yatırımları artıyor!

Son 3 yılda  171 yatırımcının teşvik belgesiyle yatırıma yöneldiği Adıyaman'da inşaat yatırımları artıyor. 

Bulgaristan'daki Türk yatırımlar 2,2 milyar doları aştı!

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) tarafından ortak yatırım forumu gerçekleşti. Toplantıda, Bulgaristan'daki Türk yatırımların 2,2 milyar doları aştığı açıklandı.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Adıyaman Besni yatırımları Haberi

Adıyaman Besni yatırımları

Adıyaman Besni İlçesi Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni'ye 2 okul yapılacağı müjdesini verdi.  16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ve 24 derslikli İlkokul olarak planlanan okullar, Yenikent Erdemoğlu Mahallesindeki TOKİ konutları civarındaki Milli Eğitim Müdürlüğüne ait 11 bin 500 metre kare alana yapılacağını vurguladı. İmama Hatip Ortaokulu ile ilgili gerekli işlemlerin tamamlandığı ve ödeneğinin hazır olduğu, ilköğretim okulu için ise çalışmaların son aşamada bulunduğu öğrenildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Yenikent'teki bazı okulların ikili eğitim yaptığını söyleyerek, "Önümüzdeki yıl diğer okullarımızın da ikili eğitime geçme ile ilgili sıkıntıları var. Özellikle Şehit Bekir Oruçtutan okulumuzda çok ciddi bir öğrenci kalabalığı var. Bu konu ile ilgili daha önce bir çalışma başlatılmış idi. Bizde konunun takipçisi olduk ve burası ile...