29 / 03 / 2024

Adıyaman yol yatırımları

Adıyaman yol yatırımları

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 3. Çevreyolu’nu Atatürk Bulvarına bağlamak için Siteler Mahallesinde kazı çalışmalarına başladı.

Adıyaman Yunus Emre yolu yenileniyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, arıtma hattının geçmesinden dolayı bozulan Yunus Emre Mahallesinde 3. çevre yoluyla kesişen Şevenk yolu üzerinde kazı, alt temel ve asfaltlama çalışması başlatıldı.

Adıyaman'daki yol genişletme çalışmalarında sona gelindi!

Araç yoğunluğunun ciddi boyutlara ulaştığı Altınşehir kavşağında yol genişletme çalışmalarında sona gelen Adıyaman Belediyesi, çalışmanın tamamlanmasıyla trafiği bir nebze olsun rahatlatmayı amaçlıyor.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Kamu gayrimenkullerindeki turizm yatırımlarına düzenleme!

Kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması ile kesin tahsis yapılan veya irtifak hakkı tesis edilen taşınmazların satılmasına ilişkin esaslar belirlendi. Yönetmelik ile turizm sektörü temsilcilerinin yaşadıkları zorluklar da sona erdi..

Adıyaman'a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu 2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımlarının neler olduğunu sordu..

Adıyaman'da inşaat yatırımları artıyor!

Son 3 yılda  171 yatırımcının teşvik belgesiyle yatırıma yöneldiği Adıyaman'da inşaat yatırımları artıyor. 

Bulgaristan'daki Türk yatırımlar 2,2 milyar doları aştı!

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) tarafından ortak yatırım forumu gerçekleşti. Toplantıda, Bulgaristan'daki Türk yatırımların 2,2 milyar doları aştığı açıklandı.

Adıyaman yol yatırımları Haberi

Adıyaman yol yatırımları


Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 3. Çevreyolu’nu Atatürk Bulvarına bağlamak için çalışmalara başladı.


Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, 3. Çevreyolu’nun Atatürk Bulvarıyla bağlantısını sağlamak için Siteler Mahallelerinde kazı çalışması yaptı.


Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, havaların ısınmasıyla birlikte çalışmaları yoğunlaştırdıklarını dile getirerek, “Kış mevsiminde sürdürdüğümüz çalışmaları, havaların ısınmasıyla birlikte yoğunlaştırdık. Bu kapsamda 3. Çevreyolumuzun doğu çıkışını Atatürk Bulvarına bağlamak için Siteler Mahallesindeki kazı çalışmalarına başladık. İnşallah kısa süre içerisinde bu çalışmayı tamamlayacağız” şeklinde konuştu.



Adıyaman...