25 / 04 / 2024

adıyamandaki taziye evleri

adıyamandaki taziye evleri

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesinde hayata geçirilecek olan taziye evinin temeli atıldı.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde yeni imzalar: 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmeleri tamam!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde adım adım ilerleniyor. Proje kapsamındaki 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk adımı olarak hayata geçirilecek olan Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı.

Kuleli Evleri La Marin nerede? Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi!

Bomonti'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Yıldırım Yapı Grubu'nun yeni projesi Kuleli Evleri La Marin nerede? İşte Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi...

İstanbul TOKİ evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal kura çekilişleri içinde milyonlarca kişinin yaşadığı büyük şehirlerden İstanbul yer almaktadır. Peki İstanbul TOKİ evleri kura çekiliş tarihi belli oldu mu, İstanbul TOKİ evleri kura çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ çıldırdı, 2+1, 3+1 evler 163 bin TL'den satışa çıkacak! Hemen hemen bakın

TOKİ tarafından yapılacak ucuz sosyal konutların detayları belli olmaya devam ediyor. 2+1, 3+1 evlerin 163 bin TL'den satış fiyatını duyan vatandaşlar ise büyük şaşkınlık yaşadı. Herkes bu evleri almak için sıraya girecek.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

İzmirli depremzedelerden kredi tepkisi: Çadır kuracaklar!

2020 senesinde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem sebebiyle evleri hasar alan İzmirli vatandaşlar uzun süredir devletten kredi bekliyor, istekleri onaylanmazsa Ak Parti İzmir İl Binasının önüne çadır kuracaklar.

İdlibliler'den AB'ye davet: Evlerimizi görsünler!

İdlibliler, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i yaşadıkları briket evleri görmeye davet ederek “Erdoğan bizi korudu, kolladı. Sayın Leyen, sizi hayatımızı görmeye davet ediyoruz'' açıklamasında bulundu.

İşte ünlülerin merak edilen lüks evleri!

Türkiye'nin ünlü isimlerinin yaşadığı evleri oldukça merak ediliyor. Peki, ünlüler nasıl evlerde yaşıyor, hangi semtleri tercih ediyor?  İşte ünlülerin muhteşem evleri…

Ağrı'da yağışlardan evleri hasar gören aileye yaşam konteyneri tahsis edildi!

Ağrı Tutak'ta yağışlar sebebiyle evleri hasar gören ve çadırda yaşayan 11 nüfuslu aileye Türk Kızılay yaşam konteyneri verdi.

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Malatya'da evleri hasar gören vatandaşlar için çadır kuruluyor!

Malatya'da, merkez üssü Pütürge ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasarlanan vatandaşlar için çadırlar kuruluyor...

adıyamandaki taziye evleri Haberi

adıyamandaki taziye evleri


Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen ‘Her Mahalleye Bir Taziye Evi’ projesi kapsamında Altınşehir Mahallesi’nde de hayata geçirilecek olan taziye evinin inşaat çalışmalarına başlanıldı.


Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, temeli atılan inşaatın çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlanmayı hedeflediklerini dile getirerek şu açıklamaları yaptı, “Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra gerçekleştirilen ‘Her Mahalleye Bir Taziye Evi’ projesi kapsamında yapımına başladığımız Altınşehir Mahallesi’ndeki taziye evinin temeli kalktı. Bayan ve erkekler için iki kattan oluşacak olan taziye evinin çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz.”

Adıyaman...