19 / 03 / 2024

afet bilinci

afet bilinci

Temel afet bilinci eğitimleri başlıyor. Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ve Akut Enstitüsü “Deprem Haftası” nedeniyle iş birliği yaparak, liselerde “Temel Afet Bilinci Eğitimleri” verecek...

Hikmet Haspolatlı: Türkiye afet tehdidi altında!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Alt yapı Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı: " Ülkemiz, ciddî afet tehdidi altında olan bir bölgede ' dedi...

Türkiye’de afet bilinci düşük!

Binlerce insanın yaşamını yitirdiği 17 Ağustos 1999’da yaşanan Marmara Depremi’nin 14. yıldönümünde, afet bilinci konusunda yapılan araştırma, toplumda felaketlere ilişkin bilinç düzeyinin düşük olduğunu ortaya koydu.

Okullarda afet bilinci eğitimleri verilmeye başlandı!

Mahalle afet gönüllüleri İstanbul'daki ilköğretim ve liselere temel afet bilinci eğitimi veriyor...

Tekirdağ Ergene’de Temel Afet Bilinci eğitimi verildi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili personellere “Temel Afet Bilinci ve Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması” konularında “Eğitmen” eğitimi verildi

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Gaziosmanpaşa’da 100 bin öğrenciye Temel Afet Bilinci Eğitimi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrencileri 'Temel Afet Bilinci Eğitimi' projesiyle doğal afetlere karşı bilinçlendiriyor. Proje kapsamında 100 bin çocuğun eğitimden faydalanması amaçlanıyor.

Zonguldak Belediyesi'nden afet bilinci eğitimi!

Afet ve Acil Durum (AFAD) Zonguldak İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Zonguldak Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi çalışanlarına "Temel Afet Bilinci Eğitimi" verildi.

Güngören`de temel afet bilinci eğitimleri başladı!

Güngören Belediyesi, İstanbul MAGDER (İstanbul Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği) işbirliği ve uzman eğitmenleri ile 2015-2016 eğitim yılı eğitimlerine 12. sınıf öğrencilerine yönelik “Temel Afet Bilinci” eğitimleri ile başladı.

Ataşehirli öğrencilere temel afet bilinci eğitimi verildi!

12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık Günü etkinlikleri kapsamında Ataşehir Belediyesi ve Akut Enstitüsü ve Afet Koordinasyon Merkezi’nin işbirliğiyle Ataşehirli öğrencilere “Temel Afet Bilinci” eğitimi verildi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden temel afet bilinci semineri!

Sultanbeyli Belediyesinin İstanbul Kalkınma Ajansı desteğiyle hayata geçirdiği Sultanbeyli’de Afetlere Hazırlık ve Farkındalık projesi kapsamında kurulan Sultanbeyli Arama Kurtarma Timi (SAKUT) personele yönelik afet bilinci semineri düzenledi.

Kadıköy'deki 637 binaya yıkım ruhsatı verildi!

Kadıköy'de afet bilinci artıyor 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıldönümü yaklaşırken, Kadıköy'de yürütülen çalışmalarla depreme karşı hem yapısal hem toplumsal bilinç oluşması amaçlanıyor.

Bayrampaşalı öğrencilere Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi!

Bayrampaşa Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (BAYR-AK) Bayrampaşa’daki okullarda öğrencileri eğitimler yoluyla afetlerle ilgili bilgilendirmeye devam ediyor. Öğrencilere afet anında ve sonrasında yapılması gerekenler tüm detaylarıyla anlatılıyor.

Ataşehirli öğrencilere Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi!

“Temel Afet Bilinci” eğitim semineri, Kayışdağı Lions Ataevi Sosyal Hizmet Merkezi Konferans Salonu’nda verildi. Afetlerde yapılması gerekenlerin paylaşıldığı eğitim, soru ve cevapların ardından son buldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına afet eğitimi verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına birey ve aileler için afet bilinci eğitimi verildi.

Demir İnşaat Minopolis'te çocuklara afet bilinci verdi!

“Afet Eğitimi ve Hazırlık Haftası” çerçevesinde yapılan afet bilinci eğitimi, Avrupanın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri Minopolis’te gerçekleşti.Demir İnşaat Minopolis'te çocuklara afet bilinci verdi.

Küçükçekmece'ye 7 afet konteyneri alındı!

Deprem, sel ve yangın gibi olası bir afet sonrasında vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam eden Küçükçekmece Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan afet konteynerleri belirlenen güvenli yerlere yerleştirildi...

afet bilinci Haberi

afet bilinci

Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ve Akut Enstitüsü,  “Deprem Haftası” nedeniyle iş birliği yaparak,  liselerde “Temel Afet Bilinci Eğitimleri” verecek.  24 Şubat’ta başlayacak olan eğitimler 4 Mart’a kadar sürecek.

24 Şubat Pazartesi günü iki grup şeklinde verilecek eğitimlerin yapılacağı okullar ve saatleri şu şekilde;

Dr. Nurettin Erk-Perihan Erk Anadolu Teknik Lisesi, saat:09.00 -12.00

Esatpaşa Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, saat:09.00-12.00

Habire Yahşi Anadolu Lisesi, saat: 13:30 – 16:00 

Mustafa Kemal Anadolu Lisesi, saat: 13:30 –...