26 / 04 / 2024

AGT mobilya üretimi

AGT mobilya üretimi

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve kapı üretimiyle 5 kıtada 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren AGT, kapasite artışı için yatırımlarına hız verdi.

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

AGT, İran'da fabrika kuruyor!

Beş kıtada 60 ülkeye ihracat yapan ahşap ürünleri üreticisi AGT, İran’da panel üretimi yapacak bir fabrika kuruyor.

Hotelya üretiminin yüzde 60’ını yurtdışına yapıyor!

Dünyaca ünlü otel zincirleri, restoran, AVM ve mağazalar için sabit ve hareketli mobilya üretimi yapan Hotelya'nın üretimlerinin yaklaşık yüzde 60’ı yurtdışı için yapılıyor.

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

AGT, Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı!

Mobilya bileşenleri sektörünün öncü isimlerinden AGT, trendleri belirleyen yeni ürünleriyle Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olan Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı.

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

AGT en yeni ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı!

Öncü ve yenilikçi kimliği ile mobilya bileşenleri sektörüne yön veren AGT, en yeni ve teknolojik ürünleriyle İntermob Fuarı’nda yerini aldı.

AGT üretim kapasitesini artıracak!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve kapı üretimiyle 5 kıtada 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren AGT, kapasite artışı için yatırımlarına hız verdi.

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretimi yapılıyor!

İzmir’de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her gelir grubuna uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy’de, özel mobilya üretimi de yapılıyor

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

AGT En Beğenilen Marka Ödülü'ne layık görüldü!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon, inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 5 kıtada 1000'den fazla satış noktasında faaliyet gösteren AGT "En Beğenilen Marka" ödülünün sahibi oldu.

Gaysan Mobilya'dan yeni Multimo Ranza tasarımı!

Türkiye’de 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo Twoo” ve “Multimo Ranza” ile, 2-3 çocuklu ailelerin çocuk odasını daha yaşanılır hale getirdi.

AGT mobilya üretimi Haberi

AGT mobilya üretimi

Yapı bileşenleri sektörünün önemli temsilcilerinden AGT, ülke ekonomisine duyduğu güvenle yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İkinci parke hattıyla birlikte, parke üretimini iki katına çıkaran firma ayda yaklaşık 2 milyon m2 parke üretecek.


Türkiye’deki parke üretiminine hızlı giriş yapan AGT, gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında başta Doğu Avrupa-Balkanlar, İran ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere parke ihracatı gerçekleştiriyor. Natura serisi ile 16 renk, Natura Line ve Plus serileri ile ise 8 renkte üretim gerçekleştiriyor.


AGT Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “2015 yılında 500 milyon TL ile elde ettiğimiz %45’lik büyüme oranının 2016 yılı ilk 6 ay sonunda da sürdüğünü görmekteyiz. 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz büyüme ile sektörümüzde öncü olduk. İhracatta elde ettiğimiz başarılarla farkımızı ortaya koyduk. Bu sağlıklı...