16 / 04 / 2024

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bilgi, Baqı Salman Alzuabidi tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Şişli, Halaskargazi Mahallesi 'nde kuruldu.

Luxury Plus Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Plus Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Rıyadh K. Kadhım tarafından kuruldu.

KY Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KY Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nerpa Turizm Seyahat Acentası ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 15 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dodo Route Turizm Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Dodo Route Turizm Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Ekelik tarafından kuruldu.

Şah Group Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Group Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdullah Elalmış tarafından kuruldu.

Pusula Outdoor Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula Outdoor Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Uğur ve Mehmet Taşdemir ortaklığıyla kuruldu.

Vip Booking Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Booking Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Atlı tarafından kuruldu.

Lüx Barış Turizm Seyahat Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüx Barış Turizm Seyahat Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adriana Ozdolanbay tarafından kuruldu.

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Aliyev, Muzaffar Abbasov ve Parvız Jafarov ortaklığıyla kuruldu.

Stone Turizm Seyahat Kuaförcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Stone Turizm Seyahat Kuaförcülük Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yüksel tarafından kuruldu. 

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökhan Mansız tarafından kuruldu...

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Essa Almasri tarafından kuruldu..

IMAX Turizm Seyahat Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IMAX Turizm Seyahat Danışmanlık İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ilyas Mohammad Nabil ve Mohammad Nabil  Moharam ortaklığıyla kuruldu. 

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bilgi, Baqı Salman Alzuabidi tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 


Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.        Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere; ulaştırma, konaklama, gezi,  spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak. 2.        Her türlü restoran, lokanta, cafe, müzikli, müziksiz eğlence yerleri, kahvehaneler, kafeteryalar, marketler, sergi alanları, dağ evleri, büfe, Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, ören yerleri,  plaj, termal istasyonları gibi konaklama, dinlenme,  gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek, kiralamak, kiraya  vermek, satın almak, satmak ve bununla ilgili olarak her türlü altyapı ve üst...