26 / 04 / 2024

Ahmet Davutoğlu açıklamaları

Ahmet Davutoğlu açıklamaları

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyole ilgili olarak "İhanetlerin en acılarında biri Kanal İstanbul projesidir" dedi.

Beykoz'a metro hattı yapılacak!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Beykoz'un güzelliğini herkes görsün diye film platosu kuruyoruz. Beykoz'a metro gelecek. İstanbul'un her yerine metro konforu getirmeye kararlıyız" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Ordu Giresun havaalanı açıklaması!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şimdi dünyanın üçüncü, Avrupa'nın birinci nitelikte öneme haiz havaalanını Ordu, Giresunlu hemşehrilerimiz için yapıyoruz. Eğribel tünelini açacağız inşallah. Giresun'u İç Anadolu ile buluşturacağız" dedi.

Başbakan Davutoğlu: Lüks tüketimi caydırıcı vergilendirme yapacağız!

Başbakan Davutoğlu, '' Güçlü ve Dengeli Büyüme için Yapısal Dönüşüm '' başlığı ile Onuncu Kalkınma Planı kapsamında öncelikli dönüşüm programlarına ilişkin ikinci basın toplantısını düzenledi.

İMKON'dan ekonomik paket değerlendirmesi!

İMKON'dan ekonomik paket değerlendirmesi geldi. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı ( İMKON ) Tahir Tellioğlu Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bugün açıklamış olduğu, Ekonomik Dönüşüm Programının, 2.paketini değerlendirdi.

Başbakan Davutoğlu: Esnafı AVM'ye kurban etmeyeceğiz!

Kırşehir'de konuşan Davutoğlu, esnafı AVM'ye kurban etmeyeceklerini belirterek, ''AVM'lerin içinde yüzde 5 kota esnafa ayrılacak, bunu yapmayan AVM'ler bir anlamda faaliyetlerini de yerlerine getiremeyecekler'' dedi

Ahmet Davutoğlu: Türkiye Pasifik adalarında büyükelçilik açacak!

Türkiye ile Pasifik'teki Gelişmekte olan Küçük Ada Devletleri Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda konuşan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Türkiye önümüzdeki dönemde Pasifik adalarında bir büyükelçilik açacak" dedi.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Kanal İstanbul'un nasıl finanse edileceğini sordu.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan kira ödemeleri için öneri!

Şanlıurfa'da gazetecilerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnafın kira ödemelerinin karşılanması gerektiğini dile getirdi. 

Ahmet Davutoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Tekirdağ’ı İstanbul’dan, tüm Trakya’yı Anadolu’dan tamamıyla kopartacak" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyole ilgili olarak "İhanetlerin en acılarında biri Kanal İstanbul projesidir" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul için, "Bu geri döndürülemez bir projedir. Bir kere yaptığınızda, ‘Hata yaptım, geri döneyim' diyemeyeceğiniz bir projedir dedi...

Ahmet Davutoğlu'ndan Ayasofya cami açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılabileceğiyle ilgili açıklamalara karşılık, “Kutsallarımıza, ortak sembollerimize sıkıştığınızda kullanacağınız bir kart muamelesi yapmaktan vazgeçin” diye konuştu.

Ahmet Davutoğlu: AVM'lerin açılması, gözden geçirilmesi gereken bir karar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlattı.

Ahmet Davutoğlu açıklamaları Haberi

Ahmet Davutoğlu açıklamaları

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul 1. Olağan Kongresi'nde Kanal İstanbul Projesi'nin İstanbul için bir ‘ihanet' olduğunu söyledi.

“İHANETLERİN EN ACILARINDAN BİRİ…”

Sözcü'den Batuhan Serim'in haberine göre, Ahmet Davutoğlu, “Bunlar aziz şehrimize ihanet ettiler. Evet, bizzat Sayın Erdoğan kendisi İstanbul'da işledikleri suçların ‘ihanet' olduğunu itiraf etti. Şehrin mekan idrakini yok ederek, yükseltilen her bir gökdelen ile kasalarını doldurdular. Bu ihanetlerin en acılarından bir tanesi Kanal İstanbul projesidir. Türkiye'de aklı başında herkes bu projenin İstanbul'a ve Türkiye'ye karşı adeta bir suç, bir cürüm olduğunu biliyor” diye konuştu.

“MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Ahmet Davutoğlu, İstanbul'un bu proje ile artık binlerce yıl medeniyetlere beşiklik yapmış İstanbul olarak kalamayacağının açık olduğunu belirterek, “Bu iktidar İstanbul'a bakınca bir arsa simsarı gibi kendisinden geçmektedir. Çünkü bunlar şehir nedir bilmez,...