28 / 03 / 2024

ahmet keleş

ahmet keleş

Flop İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Rıza Canik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ahmet Keleş Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

Mortgage kriziyle ABD'de zarar eden mermerci, Dubai yolunda

En fazla ihracatı Amerika'ya yapan mermerciler, krizle azalan satışları artırmak için 5 yıl içinde 737 milyar dolarlık inşaat yapacak olan Birleşik Arap Emirlikleri'ne gözünü dikti.

İMİB Türkiye doğal taş sektörünü 2 Nisan'da değerlendirecek!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), ihracata dayalı kalkınma stratejisi çerçevesinde Türkiye doğal taş sektörüne ilişkin gelişmeleri değerlendiriyor...

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Hasan Keleş, Talha Keleş tarafından kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Ahmet Keleşoğlu’nun mirası paylaşılamıyor!

5 milyar liralık servete sahip Türkiye’nin en zengin iş insanları arasında olan merhum Ahmet Keleşoğlu’nun, eşi ve 5 kardeşinin çocukları merhumun mirasını paylaşamıyor.

Ermenek'te TOKİ konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde TOKİ tarafından gerçekleştirilen toplu konut uygulaması kapsamında inşaatları tamamlanan konutların hak sahipleri için kura çekilişi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde yapıldı.

Flop İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flop İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Rıza Canik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ahmet Keleş Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli atıldı!

24 derslik Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli dualar eşliğinde atıldı. Yoğun katılımın olduğu temel atma töreninde Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, ilçede okul sayısının hızla arttırılacağını söyledi.

Esenyurt Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen 24 derslik Ahmet Keleş İlkokulu’nun temeli dualar eşliğinde atıldı. Yoğun katılımın olduğu temel atma töreninde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede okul sayısının hızla arttırılacağını söyledi.

Esenyurt'ta Ahmet Keleş İlkokulu temeli bugün atılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından yeni bir eğitim yuvası için temel atılıyor. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun “siz istediniz biz yapıyoruz” şiarı ile eğitim alanında yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyor.

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Selçuklu İnşaat'ın acı günü! Ahmet Keleşoğlu vefat etti!

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti.

Mehmet Keleş Ahmet Haluk Karabel'den kentsel dönüşüm sözü aldı!

Mehmet Keleş, TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Karabel ile görüştü. Fuar ve Kongre merkezi başta olmak üzere TOKİ işbirliği ile yapılacak kentsel dönüşüm projesi ve diğer projeler konusunda görüşmeler yapan Keleş, destek sözü aldı.

Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya, Güneşli'de yatay proje yapıyor!

Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya konsorsiyumunun sözcüsü Ahmet Fırat, 'Hiçbirimiz rezidansta doğmadık. Play station odası, parti odası ile insanları birbirine yaklaştıracağız' diyor

Ahmet Vefik Alp: Ankara ve İzmir monoray taşımacılığını düşünmeli!

Kentbilimci ve mimar Ahmet Vefik Alp, Ankara ve İzmir'de monoray uygulamasını tavsiye edeli 13 yıl olduğunu söyledi

ahmet keleş Haberi

ahmet keleş

Flop İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Rıza Canik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ahmet Keleş Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu. 


Flop İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a-Konusu ile ilgili her türlü kat karşılığı konut ve işyeri yapmak,arsa alıp üzerinde işyeri , konut yapmak, yaptırmak satmak ile bu ve benzeri binaların bakım onarım dekorasyon ve inşaat işlerini yapmak. b-Konusu ile ilgili her türlü ürün ve malzemelerin, bu alanlarda kullanılan araç gereç donanım ile makinalar ve bunlarla kullanılan aksam teferruat, yedek parçaların ithal, dahili ticaretini, pazarlamasını ve ihracını yapmak. Kiralamak , kiraya vermek. c-Bu makinalarla ilgili proje, plan teknik hesaplar ve fizibiliteler yapmak, danışmanlık etüt ve araştırma yapmak....