29 / 03 / 2024

Aidat ödemeyenlerin suyu kesilir mi

Aidat ödemeyenlerin suyu kesilir mi

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi aidatlarını ödemeyenlerin suyunun kesilip kesilemeyeceğini kaleme aldı. Peki aidat ödemeyenlerin suyu kesilir mi?

Aidat ödemeyenlerin suyu kesilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi aidatlarını ödemeyenlerin suyunun kesilip kesilemeyeceğini kaleme aldı. Peki aidat ödemeyenlerin suyu kesilir mi?

Aidatını ödemeyenin suyu kesilebilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında aidatını ödemeyenin suyunun kesilip kesilemeyeceğini kaleme aldı. Peki aidatını ödemeyenin suyu kesilebilir mi?

Aidatını ödemeyenlerin suyu kesilebilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında aidatını ödemeyenlerin suyunun kesilip kesilemeyeceğini kaleme aldı. Peki aidatını ödemeyenlerin suyu kesilebilir mi?

Aidat ödemeyen dairelerin suyu kesilebilir mi?

Takvim Gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında aidat ödemesi yapmayan dairelerin suyunun kesilip kesilmeyeceği sorusunu kaleme aldı. İşte Feride Hilal İmal'in o yazısı...

Site aidatlarını ödemeyenlerin suyu kesilebilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında Site aidatlarını ödemeyenler ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Aidatını ödemeyen emeklinin maaşına haciz konur mu?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Aidatını ödemeyenlerin listesini apartmanın ilan panosuna asabilir miyiz? Aidatını ödemeyen emekli kat malikinin emekli maaşına haciz koyabilir miyiz?' sorusunu yanıtladı.

Aidatını ödemeyen evinden oluyor!

Aidatlarını ödemeyen daire sahipleri, apartman giderlerinde sorun çıkarıyor. Yasalar, aidatını ödemeyen ev sahipleri ve kiracılara ağır yaptırımlar uyguluyor. Aidat ödemeyenlerin evlerini, apartman sahipleri satabiliyor…

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi açıldı!

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi, Bünyamin Öztürk tarafından 86 milyon TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Kooperatif aidatının ödenmemesi!

1163 Sayılı Kooperatifler Kanununda, ödemelerini geç yapan ortaklara gecikme bedeli uygulanması gerektiğine ilişkin bir hüküm bulunuyor mu? Bir ortak tarafından kooperatif aidatının ödenmemesi durumunda ne yapılır? İşte yanıtı...

Bodrum'da içme suyu hattındaki patlak nedeniyle 30 ev ve 8 işyerini su bastı!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Güvercinlik Köyü 'nde, içme suyu isale hattındaki patlak nedeniyle, 30 ev ve 8 işyerini su basarken, bazı evlerin bahçe duvarları yıkıldı.

Bornova’da içme suyu arıtma tesisi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı’dan sonra kentin en büyük yüzeysel içme suyu arıtmasını Bornova’nın Kavaklıdere Köyü’nde kurmaya başladı. Gördes Baraj suyunu arıtarak Buca ve Bornova bölgesine dağıtacak tesis 1.5 yıl içinde hizmete girecek.

Afşin Akdere İçme Suyu projesinin temeli atıldı!

Kahramanmaraş’ ın Afşin ilçesinin 2045 yılına kadar su problemini çözecek olan Akdere İçme Suyu projesinin temeli Afşin İlçe Meydanı’ nda düzenlenen coşkulu bir törenle atıldı...

Biriken apartman aidatı nasıl tahsil edilir?

Apartman aidatı apartmanın ortak giderleri için toplanıyor. Kat maliklerden birinin, apartmanda olmadığını ve aidat borcunu alınamadığını farz edelim. Bu durumda biriken apartman aidatları tahsil edilir?

Aidat ödemeyenlerin suyu kesilir mi Haberi

Aidat ödemeyenlerin suyu kesilir mi

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısındakonut sitesi aidatlarını ödemeyenlerin suyunun kesilip kesilemeyeceğini yazdı. Feride Hilal İmal'e bir okuyucusu "Bir yazlık sitenin yöneticisiyim. Maalesef bazı kat malikleri, durumu iyi olmasına karşın aidatlarını ödemiyor. Aidatlarını ödemeyenlerin suyu kesilebilir mi?" sorusunu sordu. Peki aidat ödemeyenlerin suyu kesilir mi?

İşte İmal'in okuyucusunun o sorusuna verdiği yanıt...

Herkes tarafından bilinen su ve elektrik ya da doğalgaz gibi enerji faturaları tek bir faturayla site yönetimine geliyor, site yönetimi tarafından eğer pay ölçerler vasıtasıyla bağımsız bölümlere dağıtılıyorsa ve yönetim planında örneğin aidat borcunu ödemeyenlerin enerjisinin kesileceğine dair bir madde yer alıyorsa, yönetim suyu kesebilir. Ancak yönetim planında bu şekilde bir madde bulunmuyorsa ya da  genel kurulda böyle bir karar alınmamışsa veyahut da faturalar ayrı bir...