25 / 04 / 2024

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı

TTB Aile Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu, Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) ve mobil çalışma birimlerinde yetersiz ve uygunsuz binalara dikkat çekti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, depreme karşı dayanıksız binalarda hizmet veren ASM'ler olduğu belirtildi.

Son dakika! Park alanlarına aile sağlığı merkezi yapılabilecek!

Park alanlarına "aile sağlığı merkezi" yapılmasına ilişkin düzenleme bugünkü 32060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir depreminde hasar gören aile sağlığı merkezi meclis gündeminde!

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Bayraklı ilçesindeki aile sağlığı merkezi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündeminde!

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı?

TTB Aile Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu, Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) ve mobil çalışma birimlerinde yetersiz ve uygunsuz binalara dikkat çekti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, depreme karşı dayanıksız binalarda hizmet veren ASM'ler olduğu belirtildi.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Kocaeli Kartepe'ye aile sağlığı merkezi!

Çalışmalarına devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binasının Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi için çalışmalara başladı.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kağıthane Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi'ne yeni bir aile sağlığı merkezi inşa edildi. 

Yıldırım Mevlana Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin yapımını tamamladı.

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı Haberi

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı

TTB Aile Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu (AHEK), ‘Aile Sağlığı Merkezi Mekanları İçin Harekete Geçiyoruz Projesi'ni online bir toplantıyla tanıttı. Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; toplantıda, Şehir Hastaneleri’ne ödenen 1 yıllık kira ile 16 bin ASM yapılabileceği ifade edildi.

UYGUNSUZ BİNALARA DİKKAT ÇEKİLDİ

Bursa Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Abdullah Karadağ ve Dr. Ayşenur Aydoğan Yentürk'ün de katılım gösterdiği toplantıda, TTB AHEK Yürütme Kurulu Sekreteri Sibel Uyan, projenin tanıtımı için bir sunum yaparken, taleplerini de açıkladı. AHEK Yürütme Kurulu, Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) ve mobil çalışma birimlerinde yetersiz ve uygunsuz binalara dikkat çekmek ve bu binaların Sağlık Bakanlığı'nın görev ve sorumluluğunda yeniden yapılması talebiyle kamuoyu oluşturmak için adım attı.

“DEPREME DAYANIKSIZ ASM'LER VAR”

Yapılan toplantıda, ASM'lerin, Sağlık Bakanlığı tarafından inşa edilen, kamu...