20 / 04 / 2024

Air Başakşehir konum

Air Başakşehir konum

Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Air Başakşehir ön satışta! 928 bin TL'ye 1+1!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 928 bin TL'den başlıyor.

Air Başakşehir fiyat!

Air Başakşehir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir fiyat bilgisi 2020 ve proje detayları...

Air Başakşehir fiyat listesi 2020!

Air Başakşehir fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir fiyat listesi 2020 ve proje detayları...

3. İstanbul Air Başakşehir nerede? 

3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte 3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Air Başakşehir nerede? Lokasyon bilgisi!

Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Air Başakşehir ön talep topluyor!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön talep topluyor. Projede farklı tip ve büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor.

Başakşehir Avrupa Konutları projesi konum!

Artaş İnşaat imzasıyla Bahçeşehir Kaybaşı Mahallesinde konumlandırılan Avrupa Konutları Başakşehir projesinde konut seçenekleri 2+1'den 5+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2018 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat!

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat listesi konum ve metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Fuzul İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

Başakşehir Adım İstanbul Evleri fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul Evleri fiyatları dairelerin konum ve planlarına göre değişiyor. 35 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projenin 2018 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselecek olan proje konum bilgisine göre Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Projede daireler 88 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Nidapark Başakşehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında bulunan projede teslimler Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor. Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Nidapark Başakşehir fiyat listesi!

Nidapark Başakşehir fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin Ekim 2017 tarihinde gerçekleşeceği projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 361 adet daire yer alıyor. Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyat listesine göre metrekare birim bazında 4 bin 250 TL'den başlıyor.

Air Başakşehir konum Haberi

Air Başakşehir konum

3. İstanbul projesi Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle inşa ediliyor.

3. İstanbul projesinin son etabı olan Air Başakşehir projesinde ön talep toplanıyor. Peki Air Başakşehir nerede? 

Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarına değinelim. Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir projesinde ön talep süreci başladı. Proje 3. İstanbul projesinin son etabı olarak tanıtıldı.

3. İstanbul Air Başakşehir projesinde ön talep avantajlarından yararlanmak isteyenler kazancinzirvesicom adresinde yer alan bilgi formunu doldurabiliyor. Ön talep sürecinin başladığı Air Başakşehir dairenizi ister kiraya verin, ister oturun, Başakşehir’de kazanan siz olun sloganıyla tanıtılıyor.

İstanbul...