27 / 04 / 2024

Akdeniz yatırım planı 2020

Akdeniz yatırım planı 2020

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin ve Akdeniz’e sadece 15 ay içerisinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında projelerin sağlandığını açıkladı.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Yatırım sermayesi Marmara Bölgesi’nden Akdeniz’e kaymaya başladı!

Marmara, 2023’ün ilk altı ayında 148,5 milyar lira teşvikli yatırımlardan en büyük payı almaya devam ederken, yüzde 134,5 artışla 116 milyar liraya ulaşan yatırımı ile Akdeniz, aradaki farkı kapatmaya başladı.

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Yabancı yatırımcılardan Türkiye'ye 3 milyar dolarlık yatırım planı!

Damsco Group Yönetim Kurulu Başkanı Mühenned El Masri, "Yatırımcılar, Türkiye'de 3 milyar dolar değerinde yaklaşık 150 projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor" diye konuştu.

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Akdeniz yatırım planı 2020 Haberi

Akdeniz yatırım planı 2020

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, seçildiğinde vatandaşa verdiği sözü yerine getirmek amacıyla 15 ay boyunca yoğun mücadele içerisinde olduklarını belirtti. Bu süreç içinde birçok projeye başlayacaklarını kaydeden Gültak, belediyeyi çok fazla borçla devraldıklarını, bugün 216,5 milyon lira olan borcu, her ay 2,5-3 milyon lira ödeyerek eriteceklerinden bahsetti.

"MİLLET BAHÇESİNİ 29 EKİM'DE HEP BİRLİKTE AÇACAĞIZ"

Takvim'de yer alan habere göre; yoğun Ankara temasları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan'ın destekleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Millet Bahçesi projesinin başladığından bahseden Gültak, pandemiye rağmen özel izinlerle inşaatın hızla sürdüğünü, açılışın da 29 Ekim'de yapılacağından bahsetti Bu proje kapsamında yıllar boyunca konuşulan ama bir türlü el atılamayan Müftü Deresinde de ıslah ve...