23 / 04 / 2024

Akhisar-Gölmarmara karayolu

Akhisar-Gölmarmara karayolu

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar-Gölmarmara karayolunda yapılan bir kavşağa ve yaşanan kazalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, duble yolun ve kavşakların standartlara uygun yapılıp yapılmadığını sordu..

3 ildeki 17 adet iş yeri kiraya veriliyor! Bu tarihleri kaçırmayın! 

Körfez Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Gölmarmara Belediyesi, 17 adet iş yerini kiraya veriyor. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satış açıkardı. Arazinin satış ihalesi 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe'de esnafın kira ücretlerine zam yapılmayacak!

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe belediyeleri, pandemi nedeniyle faaliyetlerinde kesintiye uğrayan kiracılarını rahatlatacak kararı hayata geçirecek. 

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahına 10 katlı konut siteleri geliyor!

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahındaki yeni imar alanına 10 katlı konut siteleri inşa edilecek. 4 bloktan meydana gelecek 10 katlı bir konut sitesinin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı söyleniyor.

Manisa'da 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'daki gayrimenkulü 8 milyon 499 bin TL'ye satışa çıkardı.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Kahramanmaraş Göksun karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kahramanmaraş Göksun karayolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları mecliste!

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Ulubey-Gürgentepe-Gölköy karayolu meclis gündeminde!

Ordu ilindeki Ulubey-Gürgentepe-Gölköy karayolu yapımı çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel karayoluna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar-Gölmarmara karayolu Haberi

Akhisar-Gölmarmara karayolu

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar-Gölmarmara karayolunda yapılan bir kavşağa ve yaşanan kazalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, duble yolun ve kavşakların standartlara uygun yapılıp yapılmadığını sordu.


Nurlu, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.


Nurlu önergesinde, Akhisar- Gölmarmara karayolunun 4. km’sinde bulunan ve duble yol çalışmaları ile yeniden düzenlenmiş ve bir kavşak yapılmıştır.


Bu karayolu Antalya, Denizli ve Manisa’nın güney ilçelerini İstanbul’a bağlayan trafik yoğunluğu oldukça fazla olan ana bir yoldur. Daha öncede bu yol üzerinde meydana gelen elim bir kazada 15 tarım işçisi hayatını kaybetmiştir.


Eski yol, yeni çevreyolu, Hava Meydan Komutanlığı ve Beyoba kasabalarına bağlanan bu kavşakta sık sık ölümlü kaza meydana gelmektedir." dedi.


Son olarak 19 Nisan 2016 tarihinde meydana gelen kazada bir kişinin ağır yaralandığını ifade eden...