29 / 03 / 2024

Akıllı kavşak projeleri gaziantep

Akıllı kavşak projeleri gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde ilk yılını tamamlayan Fatma Şahin, ulaşım başta olmak üzere, sağlık, eğitim, kentleşme, turizm, sosyal yaşam ve altyapı gibi birçok alanda yenilik yaptı.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

Şehirler teknolojiyi nasıl kullanıyor?

Akıllı otoparklar, akıllı kavşaklar, akıllı ulaşım, akıllı sulama sistemleri... Belediyeler akıllı şehir olmak için birbiriyle yarışıyor. “Şehirler teknolojiyi nasıl kullanıyor” sorusunun cevabını belediye başkanları anlattı...

İBB'nin Akıllı Şehir projeleri Teknofest 2019'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir İstanbul” vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği teknolojik uygulamalar, TEKNOFEST- İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Akıllı şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada!

Şehirlerin yaşabilirliğini artırmak, sevilen ve yaşanır şehirler inşa etmek akıllı şehir projeleri ile mümkün. İstanbul, en akıllı 180 şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada.. 

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

Akıllı kentler hızlı bir şekilde artıyor!

İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Dünya Akıllı Şehirler Fuarının düzenlediği gala yemeğinde akıllı kentler projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Feyzullah Yetgin: Akıllı Şehirler geleceğin yaşam biçimi olacak!

Halk GYO Genel Müdürü Yetgin, “Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor” ana teması ile bu yıl 16. kez düzenlenen Forum İstanbul 2023 Konferansı’nda akıllı şehir uygulamaları hakkında bilgi verdi. Yetgin, “Akıllı gayrimenkul projeleri doğaya, insana ve yaşam kalitesine değer katıyor” dedi.

Kahramanmaraş Gayberli Kavşağı'nda hummalı çalışma!

Yol yatırımlarına devam edenKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bulvar açma, yol genişletme ve akıllı kavşak düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak sürdürüyor.

Antalya Belediyesi 3 proje için 76 milyon TL kredi alacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi süren Doğu Garajı Kültür Merkezi ve Nekropol Projesi başta olmak üzere toptancı hal ve kavşak projeleri için İlbank A.Ş’den toplam 76 milyon lira kredi temin edecek.

Akıllı kavşak projeleri gaziantep Haberi

Akıllı kavşak projeleri gaziantep

5 Köprülü kavşak daha

Büyükşehir belediyesi, daha önce 16 olan köprülü kavşağa iki köprülü kavşak daha yaptırdı. İbrahimli, Emek, Sarıgüllük ve Pancaıiı mahallelerden Başpınar Organize Sanayi Bölgesi'ne gidiş ve gelişleri kolaylaştıran köprülü kavşakların yapımı tamamlanarak araç trafiğine açıldı. 


Başkan Şahin, 2015 yılı içerisinde 5 köprülü kavşak daha yapılacağını söyledi. Bu köprülü kavşakların Naci Topçuoğlu Bulvarı Beykent TOKİ/ Araban yolu, Erdem Koleji, Dedeman ve Şehirgösteren Mahallesi'nde yapılacağını vurgulayan genişletme ve iyileştirme çalışmalarının da yaz boyunca süreceğinin altını çizdi.




Genelde insan odaklı projeleri ile ön plana çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gelişen ve büyüyen şehrin ilçelerine ve köylerine de hizmet götürmekte büyük bir gayret gösterdi. Sığınmacı Suriyelilerin yanı sıra artan nüfus yapısı ve genişleyen yerleşim birimine rağmen Gaziantep'in en ücra köşesine hizmet...