26 / 04 / 2024

Akiş GYO açıklama

Akiş GYO açıklama

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iç yönerge hakkında açıklama yaptı. İşte Akiş GYO'dan iç yönerge açıklaması...

Akiş GYO'dan ilişkili taraf işlemlerine ilişkin açıklama!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ilişkili taraf işlemlerine ilişkin Yönetim Kurulu Raporu hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO'nun Kadıköy'deki projesinin inşaat ruhsatı iptal edildi!

Akiş GYO tarafından inşaat projesi geliştirilmekte olan, Kadıköy Erenköy Mahallesi'nde bulunan taşınmaza ilişkin verilmiş 17.06.2016 tarih ve 0000542-16 Sayılı ruhsat iptal edildi.

Akiş GYO'nun esas sözleşmesi tescillendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket esas sözleşmesi tescil edildi. Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edilen sözleşmenin son hali yayınlandı.

Akiş GYO'nun Caddebostan'daki taşınmaza ait Değerleme Raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Caddebostan 1435 Ada 39 Parsel'de bulunan taşınmazın Değerleme Raporunu yayınladı.

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyeleri sorumluluk davası güncelleme!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Şirket Yönetim Kurulu Üyeleri aleyhine sorumluluk davası açılması hakkında güncellemelerini yayınladı.

Akiş GYO'nun Pay Geri Alım Programı açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarının paylarının Sermaye Piyasası Kanunu'nun 22. maddesi ve SPK'nın Geri Alınan Paylar Tebliği (II-22.1) çerçevesinde ortakları tarafından satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO güncel dava bilgileri!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2014 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli dava hakkında gelişmelerini yayınladı.

Akiş GYO Yalova Çiftliköy'deki arsa ve binalarını satıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Yalova Çiftlikköy Deniz Çalı Köyü Topçuçiftliği Mevkii'ndekin yer alan arsa ve üzerindeki binaların satışı hakkında bilgilerini yayınladı.

Akiş GYO 6 aylık ara dönem faaliyet raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem faaliyet raporunu yayınladı.

Akiş GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal bilgilerini yayınladı.

Akiş GYO, Saf GYO'dan aldığı payların hisse devir sözleşmesini yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan pay alımının hisse devir sözleşmesine ilişin bilgileri yayınlamıştır.

Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök SAF GYO’nun yüzde 26,15 hissesini devraldı!

Yıldız Holding, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ve Ülker Çikolata A.Ş., SAF GYO sermayesinin %26,15’ine tekabül eden paylarını Akiş GYO ve Sayın Ali Raif Dinçkök’e devretti.

Akiş GYO Saf GYO'nun şirket paylarına ortak oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yüzde 13,15 payına ortak olduğunu yayınladı.

Akiş GYO Bağdat Caddesi'ndeki gayrimenkule değerleme raporu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağdat Caddesi No 481 Gayrimenkulüne ilişkin Değerleme Raporu (ruhsat alımı sonrası) Kamuyu bilgilendirme platformu'nda yayınladı.

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Akiş GYO Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri açıklandı! 

Akiş GYO tarafından İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Akiş GYO 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alanda bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı.

Akiş GYO'nun acı günü! Ali Şükrü Göksel vefat etti!

Akiş GYO A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş'ın babası Ali Şükrü Göksel vefat etti. Akkök Holding ve Akiş GYO taziye ilanı yayınladı.

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. ile yapılan elektrik enerjisi alımı işlemlerinin koşulları ve fiyat belirleme yöntemi açıklanarak, işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu belirlendi. 

Akiş GYO 21 Ağustos'ta Borsa İstanbul'da pay geri alımı yaptı! 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 21 Ağustos 2020 tarihinde Borsa İstanbul'dan 40 bin TL nominal değerli Akiş GYO hissesi satın aldı...

Akiş GYO'dan gayrimenkul inovasyonları çağrısı!

Akiş GYO start-up ve scale-up nitelikli girişimlere olan yatırımlarını Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Akyaşam) aracılığı ile gerçekleştirecek. Bu kapsamda "Covid-19 Sonrası Yeni Normal'de Perakende ve Gayrimenkul İnovasyonları Çağrısı" programı hayata geçirildi...

Vakıf GYO'dan pay satışı hakkında açıklama!

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan satışlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Akiş GYO AVM'lerini 1 Haziran'da faaliyete açacak!

Akiş GYO, Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri'ni 1 Haziran 2020 tarihinde açmaya karar verdi. Şirket AVM'lerinde ciro ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde ve maksimum yüzde 50 oranını aşmayacak kira desteği sağlanmasına karar verildi. 

Akiş GYO kar payı dağıtacak mı?

Akiş GYO, 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Akiş GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Akiş GYO, kar payı dağıtımının genel kurul tarafından onaylanması hakkında açıklama yaptı...

Akiş GYO, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO, ihraç paylarının satılması için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile aracılık sözleşmesi imzaladı...

Akiş GYO açıklama Haberi

Akiş GYO açıklama

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iç yönerge hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulu'muzca,

1- AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ("Şirket") unvanlı Şirketimizin İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü nezdinde 26.05.2016 tarihinde tescil edilen ve 01.06.2016 tarihli ve 9087 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edilen 13.05.2016 tarihli ve (1) No.lu Yönetim Kurulu İç Yönergesi'nin iptal edilmesine,
2- Türk Ticaret Kanunu'nun 367-373. maddesi uyarınca hazırlanan aşağıda yazılı Sınırlı Yönetim ve Temsil İlzama ait Şirket'in 15.04.2019 tarihli ve (2) No.lu İç Yönergesi'nin kabul edilmesine, ticaret sicili müdürlüğünde tescil edilmesine ve ticaret sicili gazetesinde ilan edilmesine,

karar verilmiştir.

Saygılarımızla, 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Dosya için