19 / 04 / 2024

akkuş gayrimenkul yeni projeler

akkuş gayrimenkul yeni projeler

5. projelerine başlayabileceklerini dile getiren Akkuş Grup yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Akkuş, Yine Beylikdüzü bölgesinde proje geliştirme çalışmaları yaptığını söyledi.

Akkuş Gayrimenkul'dan 200 milyon TL'lik yatırım!

Beylikdüzü'ndeki stok arazileri üzerinde Alya markası ile iki proje üreten Akkuş Gayrimenkul 200 milyon TL'lik üç yeni proje daha hayata geçirecek.

Akkuş Gayrimenkul'den 3 yeni proje!

Alya Penta Konakları'nın satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul 3 yeni proje daha hayata geçirecek. İşte Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Vakıfbank Gayrimenkul'den 100 metrekare 2+1 konut fırsatı!

Vakıfbank Gayrimenkul, yeni bir konut projesi ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunuyor. Firma, müşterilerine uygun fiyatlar ile modern ve konforlu yaşam alanları sunmak amacı ile harekete geçtiğini duyurdu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Luxera Nevbahar 12 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden sürdüren Luxera Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı! Peki, Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar projesinde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 12 soruda tüm detaylarıyla Luxera Nevbahar projesi...

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Alya Bahçe basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul yeni projesi Alya Bahçe'yi 31 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği toplantıda görücüye çıkaracak.

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Luxera Towers'la 369 yeni konut ve 87 dükkan geliyor! Ön talep başladı!

Luxera Gayrimenkul yeni projesi Luxera Towers için düğmeye bastı. Projede 369 adet konut ve 87 adet ticari alan yer alacak.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı. Projede metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi.

akkuş gayrimenkul yeni projeler Haberi

akkuş gayrimenkul yeni projeler


İş hayatı bir valizle İstanbul’a gelişiyle başlayan Abdulkadir Akkuş, şimdi 200 milyon TL'ye yakın ciro yapan şirketler grubunun başında. Dünya gazetesinden İbrahim Ekinci, Akkuş ile şirketini ve MARİŞ faaliyetlerini konuştu. Akkuş Grup yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Akkuş, aynı zamanda Mardinli İşadamları Derneği (MARİŞ) Başkanı. İşte Ekinci'nin o yazısı...

Başlıktaki gibi... İş hayatı bir valizle İstanbul’a gelişiyle başlıyor. Şimdi 200 milyon liraya yakın ciro yapan bir şirketler grubunun başında. Grup, tekstil, kimya, inşaat konusunda faaliyet gösteriyor. İşlerinin ağırlığı (yüzde 70’i) tekstilde. Bu sektörde iki şirketi var. En büyüğü Akkuş Tekstil Sanayi. Denim ve örme konfeksiyon yapıyorlar. Mango, Zara gibi zincirlere üretimi var. “İç piyasa yok denecek kadar az” dedi Abdulkadir Akkuş.

Kimya sektöründeki faaliyetleri deterjan üretimi konusunda... İşlerinin yüzde 10’u. Çok...