20 / 04 / 2024

Akkuş Grup beylikdüzü alya 1

Akkuş Grup beylikdüzü alya 1

Tekstil sektöründe en iyi ilk 500 firma arasından hizmet veren Akkuş Grup bu itibarını inşaatta da dikkatli ve güvenilir adımlarla sürdürüyor. Firma 2. projesine başlıyor...

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Beylikdüzü Alya Onist satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı bölgesinde inşa edilen Alya Onist projesi satışa çıktı. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlıyor.

Akkuş Gayrimenkul'den yeni projeler geliyor!

5. projelerine başlayabileceklerini dile getiren Akkuş Grup yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Akkuş, Yine Beylikdüzü bölgesinde proje geliştirme çalışmaları yaptığını söyledi.

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Beylikdüzü AKS Focus projesinde daireler 250 bin TL'ye!

Trabzonlu AKS Grup, Trabzon'dan sonra İstanbul'a yöneldi. AKS, Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesini hayata geçiriyor.

AKS Focus Beylikdüzü satışta! 250 bin TL'ye!

AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi. AKS, İstanbul Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'de bir ilke İmza atıyor. AKS FOCUS, Türkiye'nin İlk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olacak.

AKS Focus Beylikdüzü fiyatları!

AKS Focus Beylikdüzü fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. AKS Grup İnşaat imzası ile yükselen projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım!

18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Alya Trio Evleri Akkuş Grup tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Akkuş Grup, Alya Trio'da ön talep topluyor!

Akkuş Grup, yeni girdiği inşaat sektöründe sağlam adımlar atıyor. Alya Residence Beylikdüzü'nü teslim eden şirket, serinin ikinci halkası olan Alya Trio'da ön talep topluyor.

Akkuş Grup Alya Trio teslim tarihi!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Akkuş Grup Alya Trio teslim tarihi kapsamında 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Alya Trio'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

Akkuş Grup tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Trio Evleri 7 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Proje toplam 26 konut ve 5 dükkandan oluşuyor.

Akkuş Grup Alya Trio satılık!

Akkuş Grup Alya Trio satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen proje 7 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Akkuş Grup beylikdüzü alya 1 Haberi

Akkuş Grup beylikdüzü alya 1

Tekstil sektöründe en iyi ilk 500 firma arasından hizmet veren Akkuş Grup bu itibarını inşaatta da dikkatli ve güvenilir adımlarla sürdürüyor. 


Yıllardır faaliyet gösterdikleri tekstil sektörünün ardından son olarak inşaat sektörüne giren Akkuş Grup, markasının itibarlı adını bu alana da yansıtmaya başladı. İstanbul Beylikdüzü’ndeki inşaat projelerine başlayan ve şehre modern yapılar kazandırmayı hedefleyen Akkuş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akkuş, yatırımlarını anlattı…


** Tekstilden inşaat sektörüne nasıl girdiniz?

Tekstilde 27 yıllık bir tecrübemiz var. 400 çalışanımızla Türkiye’nin ilk 500 firması arasındayız. İnşaata girmemizin asıl nedeni çevremize baktığımız zaman çok kaliteli konut göremedik. Bir de müteahhitlerde şu var insanlar projeleri zamanında teslim alamıyor mağdur ediliyorlar.  Biz de tekstildeki kalitemizi itibarımızı inşaatta da aynı felsefe ile giderek sürdürelim istedik.


** Bunun için çabaladınız dolayısıyla…

Amacımız, bizden...