25 / 04 / 2024

akkuş grup projeleri

akkuş grup projeleri

Akkuş Grubun parlayan yıldız ‘Alya’ markalı projelerindeki daireler yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, yüzde 0,98 faiz oranı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Akkuş Grup, Alya Trio'da ön talep topluyor!

Akkuş Grup, yeni girdiği inşaat sektöründe sağlam adımlar atıyor. Alya Residence Beylikdüzü'nü teslim eden şirket, serinin ikinci halkası olan Alya Trio'da ön talep topluyor.

Beylikdüzü’nde konut sektörüne metrobüs dopingi!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi..

Akkuş Grup Güneşli'deki arsalarında projelere başlayacak!

İstanbul’da iki ayrı tesiste denim ve kot pantolon üreten Akkuş Group, son yatırımını Mardin’e yaptı. Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Akkuş memleketindeki yatırımı, bölgedeki kadınlar için yaptığını söyledi.

Akkuş Grup Alya 2 projesini satışa çıkardı!

Akkuş Grup, ikinci projesini satışa çıkardı. Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, hızlı büyümek ve çok kazanmak adına kötü örneklerin sergilendiği inşaat sektöründe kendilerinin istikrarlı ve yavaş adımlarla ilerlemeyi ilke edindiğini söyledi.

Akkuş Grup 2. projesini Kavaklı'da inşa ediyor!

Tekstil sektöründe en iyi ilk 500 firma arasından hizmet veren Akkuş Grup bu itibarını inşaatta da dikkatli ve güvenilir adımlarla sürdürüyor. Firma 2. projesine başlıyor...

Akkuş Grup'un ilk konut projesi Alya Residence oldu!

Tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Akkuş Grup'un ilk projesi "Alya Residence" Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje 20 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Abdülkadir Akkuş, DEİK Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na seçildi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı görevine, Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş seçildi...

Abdülkadir Akkuş: Cari fazla veren bir ekonomiye dönüştük!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Geçtiğimiz yıllarda cari açığı giderek artan ekonomimiz, güçlü bir büyüme politikasıyla cari fazla veren bir ekonomiye dönüşmeyi başarmıştır" dedi...

Şimdi konut almanın tam sırası!

Mardinli İş Adamları Derneği inşaat sektörünü masaya yatırdı.  Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akku, konut sektöründeki güncel gelişmeleri ve 2020 öngörülerini paylaştı...

akkuş grup projeleri Haberi

akkuş grup projeleri

Türkiye’de GYODER, Konutder ve İnder gibi önde gelen sivil toplum örgütlerinin konut satışlarını ve ekonomiyi canlandırmaya yönelik olarak başlayan yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, yüzde 0,98 faiz oranı kampanyasına katılan Akkuş Grubun parlayan yıldız ‘Alya’ markalı projeleri, dev kampanyaya katıldı. 

Alya Penta ve Alya Grandis projeleri 15 Haziran’a kadar indirimli olarak satışa sunulacak. Ocak ayında lansmanı yapılan Alya Grandis’te fiyatlar bu kampanyayla birlikte yeniden lansman avantajlarını yakaladı. Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Ülkenin menfaatleri uğruna 41 firma karlarını bu kampanyayla birlikte sıfırlamayı göze aldı. Biz de satışı süren projelerimizle bu kampanyaya katıldık. Hatta Boss4 Gayrimenkul ve İnşaat şirketi çatısı altında, lansmanını Ocak ayında yaptığımız Alya Grandis’te fiyatlar, konut alıcısı için yeniden lansman avantajlarını yakalamış oldu.” dedi. 

24 ay...