16 / 04 / 2024

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul adres

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul adres

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Akkuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat'ta Esenler, Tekstilkent Caddesi, Koza Plaza'da kuruldu.

Metalux Tasarım Proje Ve Üretim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metalux Tasarım Proje Ve Üretim Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ahmet Günay, Fatih Şulekoğlu, Talha Yılmaz ve Veli Akkuş ortaklığında kuruldu.

Rodos Proje Taahhüt İnşaat Lojistik Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodos Proje Taahhüt İnşaat Lojistik Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Barış İpek tarafından kuruldu.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markasıyla çok sayıda proje hayata geçiren ve kısa sürede sektörün en yenilikçi markaları arasına giren Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya Teras için ön talep topluyor.

Fark Mimari Proje İnşaat Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Fark Mimari Proje İnşaat Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Erer ve Yakup Hakan Sekmen tarafından kuruldu.

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökhan Ceylan tarafından kuruldu.

Otuz4desıgn Mimarlık İnşaat Proje Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otuz4desıgn Mimarlık İnşaat Proje Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ece Ozar ve Kader Demir Apaydın ortaklığında kuruldu. 

Akkuş Gayrimenkul'den yeni projeler geliyor!

5. projelerine başlayabileceklerini dile getiren Akkuş Grup yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Akkuş, Yine Beylikdüzü bölgesinde proje geliştirme çalışmaları yaptığını söyledi.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Beylikdüzü'ndeki Alya Grandis projesinin lansmanında konuşan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje hayata geçireceklerini söyledi.

Bilge Özdemir, Akkuş Gayrimenkul’ün pazarlama ve satışını yapacak!

Gayrimenkul sektörüne proje geliştirme, yönetim, pazarlama ve satış konularında çeyrek asırdan beri "Butik Hizmet" veren Bilge Özdemir,  "Butik Marka" değeri taşıyan Akkuş Gayrimenkul ile birleşti..

Akkuş Gayrimenkul'dan 200 milyon TL'lik yatırım!

Beylikdüzü'ndeki stok arazileri üzerinde Alya markası ile iki proje üreten Akkuş Gayrimenkul 200 milyon TL'lik üç yeni proje daha hayata geçirecek.

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul adres Haberi

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul adres

Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Akkuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatül köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak.


Akkuş Proje Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Tekstilkent Caddesi, Koza Plaza B Blok No:12 Kat:1...