24 / 04 / 2024

akmeşe mahalle konağı açılışı ne zaman

akmeşe mahalle konağı açılışı ne zaman

Akmeşe’de İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan mahalle konağı ve kapalı pazar yeri Cuma günü düzenlenecek tören ile hizmete açılacak. Akmeşe’deki açılış töreninin saat 13.00'de olacağı öğrenildi...

Bekçi adayları müjde! 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği e-Devlet sınav giriş yerleri erişime açıldı!

Bekçilerin heyecanla beklediği sınav giriş belgeleri erişime açıldı. İşte 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav giriş belgesi e-Devlet sorgulama ekranı. Tıklayarak hemen öğrenin...

Zeray Country Akmeşe satışa çıktı! Yeni proje! 

Zeray Country Akmeşe’de yüzde 20'ye varan indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Zeray Country Akmeşe’de konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman? İşte ayrıntılar...

Hyundai Kona Elektrik'e 83 bin 477 TL indirim! Şimdi alın 2023'te ödeyin! 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Elektrikli otomobillere Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi yapıldı bunun üzerine Hyundai, çok satan otomobilleri arasında yer alan Hyundai Kona Elektrik'e 83 bin 477 TL indirim uyguladı! Hyundai Kona Elektrik fiyatları ne kadar oldu? Hyundai kona kaç TL? İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

TOKİ'den Kahramanmaraş Çağlayancerit'e hükümet konağı!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

akmeşe mahalle konağı açılışı ne zaman Haberi

akmeşe mahalle konağı açılışı ne zaman


İzmit’e 27 kilometre uzaklıktaki Akmeşe’de 7 Şubat Cuma günü çifte açılış olacak. Akmeşe’de İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan mahalle konağı ve kapalı pazar yeri Cuma günü düzenlenecek tören ile hizmete açılacak. Akmeşe’deki açılış töreninin saat 13.00'de olacağı öğrenildi.


İzmit Belediyesi tarafından yaklaşık 415 bin TL harcanarak yaptırılan 2 katlı mahalle konağı 500 metrekare kapalı alana sahip. Konakta 2 adet muhtarlık odası, emekli odası, belediye hizmet birimi, fatura ödeme merkezi gibi yerler yer alıyor. Mahalle konağının engelliler düşünülerek projelendirildiği bildirildi. Yine mahalle konağının hemen yanında kapalı pazar alanı da yapıldı. Burada sadece pazar kurulmayacağı düğün, nişan, sünnet gibi sosyal etkinlikler de düzenleneceği bildirildi.



Pirsus...