20 / 04 / 2024

akşehir kültür merkezleri

akşehir kültür merkezleri

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Turizm ve Kültür Bakanlığı’nın yaptırdığı ikinci kültür merkezi ve ilçede bulunan kilisenin restore edilmesiyle üçüncü kültür merkezlerine kavuşacaklarını söyledi...

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi kente yeni bir kültür merkezi kazandırıyor.

akşehir kültür merkezleri Haberi

akşehir kültür merkezleri


Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Turizm ve Kültür Bakanlığı’nın yaptırdığı ikinci kültür merkezi ve ilçede bulunan kilisenin restore edilmesiyle üçüncü kültür merkezlerine kavuşacaklarını söyledi.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, “Akşehir Kültür Merkezi ve içindeki sinema salonları ile çok ilde dahi bulunmayan bir kültür merkezine kavuştuk. Şimdi Akşehir ikinci bir kültür merkezine kavuşacak. Nasreddin Hoca Kültür Merkezi Hıdırlık mesire yerinin altında bulunan Akşehir Belediyesi Fidanlığı’nın içinde 2014 yılı içerisinde Akşehirli hemşehrilerimizin hizmetine girecek. İçerisinde toplantı ve gösteri salonu, prova salonu, halk oyunları salonu, sergi salonu, büyükler ve küçükler için kütüphaneler bulunan dev bir kültür merkezine daha kavuşuyoruz. Turizm ve Kültür Bakanlığı’nın yaptırdığı bu kültür merkezine Nasreddin Hoca Kültür Merkezi adını vermeliyiz. Bu Nasreddin...