28 / 03 / 2024

Aktaş 3. etap kuraları çekildi mi

Aktaş 3. etap kuraları çekildi mi

Altındağ Belediyesi, vatandaşlara daha rahat yaşam alanlarını sunmayı sürdürüyor. Altındağ’ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3’üncü etap konutlarında, hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

Aktaş 3. Etap sahipleri konutlarına kavuşuyor!

Altındağ Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın işbirliğiyle yapılan Aktaş 3. Etap Toplu Konutları yeni sahiplerine bir bir merhaba diyor.

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda kuralar çekildi!

Altındağ'ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3'üncü etap konutlarında hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi 2015!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 130 adet konut bugün satışa sunuldu. Projede 2+1 ve 3+1 daireler için hak sahipleri belli oldu. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi 2015 detayları...

Altındağ Aktaş 3. etap kuraları çekildi!

Altındağ Belediyesi, vatandaşlara daha rahat yaşam alanlarını sunmayı sürdürüyor. Altındağ’ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3’üncü etap konutlarında, hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda sona gelindi!

Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle kentsel dönüşüme verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Aktaş 3.etap TOKİ konutları bu yıl teslim edilecek!

Altındağ Belediyesi Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını tamamladı. Altındağ'ın gelişen yüzünü yansıtan konutların bu yıl içinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Aktaş 3'üncü etap toplu konutları için 100 gecekondu yıkıldı!

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için çalışan Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Aktaş 3'üncü etap toplu konutları için 100'e yakın gecekondu yıkıldı.

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda sona gelindi!

ALTINDAĞLI vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için yıllardır özveriyle çalışan Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı.

Altındağ Aktaş 3.etap konutları tamamlandı!

Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını tamamladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konutların hak sahiplerine çok yakında teslim edileceğini söyledi.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başladı. Ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunan projede 878,04 TL'lik taksitler ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 9 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 9 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 25 Mayıs'ta başlayacak olan projede 14 bin 49 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonuçları!

Ankara Aktaş 3. Etap'ta yer alan 93 adet konut için kura çekilişi yapıldı. Projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonuçları...

Aktaş 3. etap kuraları çekildi mi Haberi

Aktaş 3. etap kuraları çekildi mi


Ankara’da değişimin mimarı olan Altındağ Belediyesi, vatandaşlara daha rahat yaşam alanlarını sunmayı sürdürüyor. Altındağ’ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3’üncü etap konutlarında, hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.


Aktaş Mahallesi 3’üncü etap toplu konutları için kura çekimi yapıldı. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi toplantı salonunda gerçekleşen kura çekiminde tam 130 hak sahibi, yeni evlerine “merhaba” dedi. 67 adet 3+1 ve 63 adet 2+1 dairelerden oluşan toplam 130 konut, çekilen kura sonucunda hak sahiplerine teslim edildi. 


130 daire sahibini buldu

20 dönümlük bir alan üzerine kurulu Aktaş 3’üncü etapta çekilen kuralar sonucunda yüzler güldü.  Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Saim Parlak’ın da katıldığı kura çekilişinde, hak sahipleri heyecanlı anlar yaşadı.


Aktaş bölgesinde arsaların çok fazla mirasçısının olması sebebiyle çok zorlu...