18 / 04 / 2024

akyazı stadı son durum

akyazı stadı son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Akyazı Stadı'nda çim serimi bitti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Akyazı Stadı'nda toplam 8 bin 400 metrekare çimin serme işleminin bittiğini belirterek, "Saha zemininde hibrit çim işlemine başlayacağız. Bu işlemi de 10 gün içerisinde bitireceğiz." dedi.

Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliği taşıyan Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor.

Akyazı Stadı bordo-mavilileri darboğazdan kurtaracak!

Akyazı Stadı, Trabzonspor'un kasasına getireceği 350 milyon TL'lik kazançla bordo-mavililer adına içinde bulunulan darboğazdan kurtulmanın en önemli faktörü olacak.

Akyazı Stadı'nda çim serme çalışması başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme çalışmaları başladı.

Akyazı Stadı'nın çim serme işlemi 29 Ekim'de başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip olan Akyazı Stadı'nda çalışmalar devam ederken, çim serme çalışmalarının 29 Ekim'de başlayacağı bildirildi.

Akyazı Stadı'nda son durum!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek ay Akyazı Stadı'nda top oynayabileceklerini belirtti. Usta, "Ben inanıyorum ki, burada yeni bir hayat başlayacak. Ayağa kalkmamız için mutlaka bir güç oluşturacak. Stadımız kulübümüz için bir dönüm noktası.

Akyazı Projesi için son tarih Ekim sonu!

Açılışı dört gözle beklenen Akyazı Projesi’ndeki gecikmeler taraftarların canını sıkarken, FANATİK’e konuşan projeden sorumlu yönetici Gökhan Saral, müjdeli mesajlar gönderdi.

Trabzon Akyazı Stadı ne zaman açılacak?

Trabzonspor Stat Müdürü Hüseyin Emin, Akyazı Stadı'nı, Süper Lig'in 7'inci haftasında oynanacak Akhisar Belediyespor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi

Gençağa Meriç: Akyazı Stadı milat olacak!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Meriç: "Stat yeni sezona yetişir. Teknik olarak yetişmemesi mümkün değil. Kulübü ciddi anlamda rahatlatacak gelirler bekliyoruz" dedi.

Trabzonspor’un yeni adresi: Akyazı Stadı!

Trabzonspor’un 50. yılındaki en önemli projelerinden biri yeni stadına taşınmak. Defalarca ertelenen açılışın yeni sezondan hemen önce yapılacağı ve Bordo-Mavililer’in yeni mabedine taşınacağı öğrenildi.

Akyazı Stadı'nda geri sayım başladı!

Akyazı Stadyumu’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. Öztürk statla ilgili şu açıklamaları yaptı;

Berat Albayrak: Akyazı, Tabzon'a yakışır çok güzel stat olacak!

Bordo-mavili yönetimin davetiyle dün kentte tarihi bir gün yaşandı. Akyazı Stadyumu'nun inşaatını gezen Bakan Albayrak, "Önümüzdeki sezona yetişmesi için çalışmalar devam ediyor. Trabzon'a yakışır çok güzel stat olacak" dedi.

Muharrem Usta Akyazı Stadı için Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi, özel bankalara olan tüm borçları devlet bankasından alacağı krediyle kapatmayı planlıyor. Bu sayede birçok gelirdeki ipotekler de kalkacak.

Akyazı Stadı, Haziran ayı sonu itibariyle tamamlanacak!

Bakan Soylu, kentte yapımı süren Akyazı Stadı'na da değinerek, "Akyazı stadı inşallah bu haziran ayı sonu itibariyle tamamlanacaktır. Burada inşallah onun bağlantı yolları konusunda bir süratlenme söz konusu olmalıdır" dedi.

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Çotanak Stadı’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

İzmir Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı!

İzmir'de yenilenmesi için temeli 9 Eylül 2017 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılan Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Akyazı Stadı yarın açılıyor! Açılışta büyük sürpriz!

40 bin 461 koltuk kapasiteli dev stat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın açılacak... Kompleksin adı Şenol Güneş olacak. Bordo-mavililer'in efsanesi yarın gösteri maçında kaleye geçecek...

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Akyazı Stadı inşaatında akılalmaz hata!

Tamamlanması ve açılışı adeta yılan hikayesine dönen Akyazı Stadı’nda yaşanan bir hata şok etkisi yarattı. Yapılan kontroller sırasında, otobüslerin soyunma odasına girebilmesini sağlayacak olan tünellerin tavan yüksekliğinin alçak olduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Bordo-mavili taraftarların özlemle beklediği Akyazı'daki yeni stadın resmi açılışı, 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

akyazı stadı son durum Haberi

akyazı stadı son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, açılışı 18 Aralık'ta yapılması planlanan statta incelemelerde bulundu.


Localar, tribünler, zemin ve stat dışındaki çalışmaları inceleyen Turan ve beraberindeki protokol üyeleri, yetkililerden bilgi aldı.


Burada basın açıklaması yapan Vali Yavuz, stadın 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad es-Sani tarafından gerçekleştirileceğini bildirdi.


Tesisin, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere bakanlar ve bürokratların takibinde açılışa hazır hale getirildiğine değinen Yavuz, "Burada temeli atıldıktan sonra her...