24 / 04 / 2024

akyazı stadyumu son durumu

akyazı stadyumu son durumu

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nde sona gelindiğini açıkladı. Turan, Akyazı Spor Kompleksi için çim saha, koltuk ve skorbord ihalelerinin yapıldığını bildirdi.

Berat Albayrak: Akyazı, Tabzon'a yakışır çok güzel stat olacak!

Bordo-mavili yönetimin davetiyle dün kentte tarihi bir gün yaşandı. Akyazı Stadyumu'nun inşaatını gezen Bakan Albayrak, "Önümüzdeki sezona yetişmesi için çalışmalar devam ediyor. Trabzon'a yakışır çok güzel stat olacak" dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit-Akyazı bölümü 19 Aralık'ta açılıyor!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde incelemeler yaptı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açılış için gün sayıyor!

İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümü, 26 Aralık tarihinde açılacak

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımında son aşamaya gelindi!

Başkent’e yapılacak yeni stat için yıkımına başlanan Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Ümraniye Şehir Stadyumu tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi 10 bin kişilik şeyirci kapasiteli Ümraniye Şehir Stadyumu'nda sona yaklaştı.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Arena Stadı 15 Ocak'ta açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliği taşıyan Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Akyazı Stadı'nda çim serme çalışması başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda çim serme çalışmaları başladı.

akyazı stadyumu son durumu Haberi

akyazı stadyumu son durumu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi için çim saha, koltuk ve skorbord ihalelerinin yapıldığını bildirdi.


Ergün Turan, yaptığı açıklamada, tüm motivasyonlarının Akyazı Spor Kompleksi'ni Trabzonspor'un yeni sezondaki ilk maçına yetiştirmek olduğunu vurgulayarak, bu kapsamda 40 bin 61 seyirci kapasiteli stadın koltuk, çim ve 2 adet skorbordunun ihalesinin yapıldığını, işin en geç bitirilme süresinin ise 45 gün olduğunu belirtti.


Turan, "Zemin, koltuklar ve skorbord son sistem şeklinde yapılacaktır. Saha zemininde ise son sistem hibrit çim kullanılacaktır. İhale kapsamında 38 bin 1 adet şişirme tipi katlanır stadyum koltuğu, 9 bin 970 metrekare hibrit çim uygulaması ve 2 adet 76 metrekare LED skorbord yapılacak." değerlendirmesinde bulundu.


Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin yüz akı bir tesis olduğuna işaret eden...