29 / 03 / 2024

Akyurt Fuar Alanında neler yapılıyor

Akyurt Fuar Alanında neler yapılıyor

Akyurt Fuar Alanı son durumu Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın Twitter'da paylaştığı fotoğraflarla netleşti. Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, Akyurt Fuar Alanı'nndaki son durum şöyle...

Akyurt Fuar Alanı kazı dolgu çalışması devam ediyor!

Ankara Akyurt Fuar Alanı kazı dolgu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Akyurt Fuar Alanı'nda bugün gerçekleştirilen çalışmaların fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı...

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Akyurt Fuar Alanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Ankara Akyurt’ta yapımı devam eden fuar alanı inşaatının yüzde 35’i tamamlandı. Fuar alanında sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otopark ve 120 metrekarelik toplam 20 görüşme ofisi yer alacak.

Akyurt Uluslararası Fuar Alanı'nın yüzde 25'i tamam!

Ankara ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan Akyurt Uluslararası Fuar Alanı’nda inşaat çalışmaları yüzde 25 oranında tamamlandı. Fuarın 2019 sonunda açılması planlanıyor.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın her fırsatta dile getirdiği ve Ankara’nın en elzem ihtiyaçları arasında yer alan Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta yapılacak.

Ankara Fuar Alanı'na son nokta kondu!

Ankara'ya inşa edilmesi planlanan dev fuar alanının nereye yapılacağı tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu. Uluslararası fuar alanı Esenboğa Havalimanı’nın yakınındaki Akyurt ilçesinde hayata geçirilecek.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı'nda inşaat başladı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Uluslararası Fuar Alanı Projesi'ni bir yıl içinde tamamlamak üzere çalışmaları başlattıklarını açıkladı. 

Batman Fuar Alanı'nda son rötuşlar!

Çalışmaların son sürat devam ettiği Batman Fuar Alanı'nın tamamlanmasına sayılı günler kaldı.

İzmir Yeni Fuar alanı imar planı kriz yarattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediye Meclisleri'nde 2005 yılında kabul edilen Yeni Fuar alanının ve Ege Serbest Bölgesi'nin mekansal ihtiyacını karşılamak amacıyla Serbest Bölge Alanı'nın belirlendiği 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları 12 yıl sonra kriz yarattı.

Başkentte her yıl 60 milyon dolarlık ‘fuar alanı’ kaybı!

TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve Akyurt Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Tekin Çelik, “Fuar alanının yapılmadığı her yıl 60 milyon dolar kaybediyoruz” açıklanmasını yaptı.

Ankara'ya fuar alanı şart!

ASO Başkanı Nurettin Özdebir Ankara hissedarlara seslendi: "Bir an önce ihale kararı alıp, 2 yıl içerisinde fuar alanını tamamlamalıyız. Fuar alanında çok geç kaldık."

İstanbul'un yeni havalimanına dev fuar alanı yapılacak!

İTO, yeni havalimanının yakınlarında dev bir fuar alanı kurmak için harekete geçti. Başkan Çağlar, “İGA ile görüşüyoruz. Fuar 500 bin metrekareden büyük olacak” dedi.

Peliart, İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcılarla buluştu!

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri zirvesi “Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul” , sektörün Türkiye ve dünyadaki en önemli oyuncularının katılımıyla Tüyap Büyükçekmece fuar alanında katılımcılarla buluştu.

Akyurt Fuar Alanında neler yapılıyor Haberi

Akyurt Fuar Alanında neler yapılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı bilgi ve fotoğraflara göre Akyurt Fuar Alanı saha düzenleme çalışmaları devam ediyor...


İşte Akyurt Fuar Alanı'ndan son kareler...



Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin kurulacağı Akyurt Fuar Alanı'nda kazı çalışmaları 5 Kasım 2014'te başladı...



Akyurt Fuar Alanı, Ankara  Büyükşehir Belediyesi, Akyurt Belediyesi, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, TOBB ve Esnaf Odaları Birliği ortaklığıyla hayata geçiriliyor.




Akyurt Fuar Alanı ihalesinin Ocak 2015 içinde yapılması ve inşaata başlanması bekleniyor.


Emre Kulcanay /...