24 / 04 / 2024

Alaçatı villa satışı

Alaçatı villa satışı

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Alaçat'yı hortum vurdu. Aşırı rüzgar nedeniyle bölgedeki evlerin zarar görmesiyle bölge sakinleri villalarını satışa çıkardı. 

360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajı!

Demirbaş Hanesel ortaklığının Tuzla Tepeören'de hayata geçirdiği 360 Midi Alaçatı'da yüzde 40 peşin 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Casamarin Alaçatı'da 1 milyon 100 bin dolara ikiz villa!

Sektöre köklü bilgi birikimine sahip ve dinamik bir ekiple 2009 yılında katılan Eruz Yapı tarafından hayata geçirilen Casamarin Alaçatı, ikiz villa özelliğiyle 1 milyon 100 bin dolardan satışa sunuluyor. İşte Casamarin Alaçatı ile ilgili detaylar...

Time Alaçatı satışa çıktı! 84 konutluk yeni proje!

Kaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Time Alaçatı 84 adet konutluk projesiyle satışa çıktı. Peki Time Alaçatı konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Time Alaçatı ile ilgili merak edilenler...

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Eser-Berfu Yenenler çifti Alaçatı'da villa kiraladı!

Tatil için Alaçatı'ya giden Eser Yenenler Berfu Yıldı çifti burada villa kiraladı. 3 ay kalacak olan çift villa için 250 bin TL ödedi. 

Cedi Osman Alaçatı'da villa kiraladı!

Yaklaşık bir senedir oyuncu Ebru Şahin ile aşk yaşayan basketbolcu Cedi Osman, Alaçatı'da villa kiraladı. 

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Alaçatı'da milyonluk villalar satışta!

Türkiye'nin Venedik'i olarak bilinen Alaçat'yı hortum vurdu. Aşırı rüzgar nedeniyle bölgedeki evlerin zarar görmesiyle bölge sakinleri villalarını satışa çıkardı. 

Bensu Soral Alaçatı’dan eski köy evi aldı!

İçerde dizisinin yıldızı Bensu Soral, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Alaçatı’dan eski bir köy evi satın aldı.

Resort Zigana Alaçatı Hotel 200 milyon Euro'ya satılıyor!

Trabzonspor kulübü eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, geçen sene hizmete açtığı İzmir Alaçatı'da bulunan Resort Zigana Alaçatı Hoteli'ni satıyor.

Alaçatı villa satışı Haberi

Alaçatı villa satışı

Türkiye'nin en gözde tatil adreslerinden Çeşme Alaçatı, 11 Şubat'ta hortum meydana geldi. Takvim'de yer alan habere göre; hortum ve aşırı rüzgar; araçları havaya kaldırdı, evlerin çatılarını uçurdu ve 16 kişinin yaralanmasına sebep oldu. 

En büyük hasar ise ev fiyatlarının 10 milyon TL'ye çıktığı bölgenin en lüks projesi Alaçatı'da meydana geldi. Aralarında Tuncay Özilhan ve Caroline Koç gibi Türkiye'nin en önde gelen isimlerinin evlerinin bulunduğu projedeki birçok ev, büyük hasar gördü.

BATAKLIĞA YAPILDI 

Çeşme yarımadasının güneyindeki bataklık vasıflı bir arazi üzerine kurulan  Alaçatı'nın hemen önünde demirle lüks yatlar da battı.

EN UCUZU 2 MİLYON 750 BİN TL 

Denizin hemen kıyısında yer alan Alaçatı'daki birçok ev, felaketin yaşandığı 11 Şubat tarihinden itibaren satışa çıktı. İnternette yer alan ilanlarda onlarca lüks evin fiyatları da 10...