20 / 04 / 2024

Alanya Alantur Otel

Alanya Alantur Otel

Doğuş Grubu’nun kurucusu Ayhan Şahenk tarafından 1963'te Alanya’da yaptırılan Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı. 2025 yılına kadar işletmek üzere kiralanan otel yenilendi ve hizmete açıldı.

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels, Antalya Alanya'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. 279 milyon 357 bin TL'ye mal olacak projede 215 oda yer alacak.

Alanya'da 25 yıllık otel iş makinesiyle yıkıldı!

Alanya'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Oba Mahallesi'nde bulunan 25 yıllık 6 katlı otel, iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Alanya'da şok 'kaçak' iddiası!  

Alanya Belediye Meclisi tarafından MHP'li üyesi Mehmet Ali Tekin ortaklığında, Konaklı Mahallesi'nde otel, dükkan ve daire konseptinde yaptırılan inşaat üzerinde fazla kat çıkıldığı söylendi.

Alanya Utopia World Hotel 235 milyon liraya satıldı!

Antalya'nın alanya ilçesinde bulunan gözde otel Utopia World Hotel'in satış onayı çıktı. Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. tarafından alınan otelin satış fiyatı 235 milyon lira olarak belirlendi...

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere inşaatına başladığı otel konforundaki sosyal tesisteki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Alanya Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı!

Doğuş Grubu’nun kurucusu Ayhan Şahenk tarafından 1963'te Alanya’da yaptırılan Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı. 2025 yılına kadar işletmek üzere kiralanan otel yenilendi ve hizmete açıldı.

Antalya Tekbir Otel 8.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Köyü, Kargı Çiftliği Mevkii'nde yer alan Tekbir Otel icradan satışa sunuluyor. Satışa konu olan Antalya Tekbir Otel için 8 milyon 700 bin TL bedel isteniyor. 

Antalya Otel Sara 17,7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Alanya 1. İcra Dairesi tarafından Antalya'nın Alanya İlçesi'ne bağlı Saray Mahallesi'nde yer alan Otel Sara 17 milyon 763 bin 449,20 TL bedelle satışa sunuluyor. 

Alanya'da satılık otel binası ve arsası 20,7 milyon TL'ye!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından satışa sunulan otel binası ve arsası 20 milyon 750 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazların ilk ihalesi 09.10.2017 tarihinde saat 10:20'de yapılacak.

Alanya’da hasta yakınlarına otel konforunda tesis inşa ediliyor!

Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere 5 yıldızlı otel konforunda sosyal tesis inşa ediyor.

Alanya Alantur Otel Haberi

Alanya Alantur Otel

Doğuş Grubu’nun kurucusu Ayhan Şahenk'in Alanya'daki Alantur Oteli'ni Alman devi Labranda devraldı. 2025 yılına kadar işletmek üzere kiralanan otel kapılarını açtı. İşte Dünya Gazetesi'nden Kerim Ülker'in haberi..


Doğuş Grubu’nun kurucusu Ayhan Şahenk tarafından 1963 yılında Alanya’da yaptırılan 350 odalı Alantur Oteli, geçen yılın sonlarına doğru sessiz sedasız kapılarını kapatmıştı. Yunanistan’dan İspanya’ya, ABD’den Hırvatistan’a kadar dünyanın farklı coğrafyalarında turizm tesisleri açan Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in, oteli merkezi Almanya’da bulunan turizm şirketi Meeting Point’e kiralayacağını ocak ayında bu köşede sizlerle paylaşmıştık. Anlaşma sağlandı ve yine sessiz sedasız Alantur’u Alman devi devraldı. İlk olarak 2025 yılına kadar işletmek üzere kiralanan otel yenilendi ve Alman devinin küresel markası Labranda’ya emanet edildi.

Türkiye’deki 10’uncu oteli

55 yıl önce yapılan ve 200 kişinin çalıştığı...