24 / 04 / 2024

alanya belediyesi imar

alanya belediyesi imar

Alanya Belediyesi’nin mahallelerde çarpık yapılaşma ve birbirinden farklı imar uygulamalarını ortadan kaldırmak için hazırladığı plan notları, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Alanya Belediyesi 3 mahallede imar planı değişikliklerini onayladı!

Alanya Belediye Meclisi Dinek, Tepe ve Fığla Mahallesi’nde yıllardır devam eden imar sorunlarını çözmek için 1/1000’lik uygulama imar planlarını onayladı.

Alanya'da özel mezarlık talebine ret!

Alanya'da vatandaşın konut alanı içerisinde bulunan arsasını mezarlık alanına dönüştürmek için imar plan değişikliği talebi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde reddedildi.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Alanya'da kontrollü yapılaşmanın önü açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda Alanya'daki imar durumu tartışıldı.

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Alanya'da 1/1000 imar planına itiraz!

Antalya Büyükşehir ve Alanya Belediyesi  meclis üyeleri ve komisyonlarında oy birliğyle karar verilen 1/1000 imar planına itiraz inşaat sektörünü zorluyor.

Alanya Belediyesi yaşlı çiftin evini yeniliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, yaşanan heyelanda evleri kullanılamaz hale gelen yaşlı çiftin evini yenilemek için çalışma başlattı.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

alanya belediyesi imar Haberi

alanya belediyesi imar



Alanya Belediyesi’nin mahallelerde çarpık yapılaşma ve birbirinden farklı imar uygulamalarını ortadan kaldırmak için hazırladığı plan notları, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, merkez mahalleleri ve Büyükşehir Yasası ile Alanya Belediyesi’ne bağlanan mahallelerdeki farklı imar uygulama hükümlerini ortadan kaldırmak ve çarpık yapılaşmayı önlemek için çalışma başlatmıştı. Çalışmalar kapsamında tüm mahalleleri kapsayacak  imar planı hükümleri ve plan revizyonları  Büyükşehir Meclisi’ne sunuldu.


Alanya Belediye Meclisi’nin 07.06.2016 gün ve 155 sayılı kararı ile uygun bulunan, Merkez Mahalleleri, Güzelbağ, Emişbeleni, Mahmutlar, Payallar, Cikcilli, Çıplaklı, Oba, Demirtaş, Okurcalar, Kargıcak, İncekum, Konaklı, Kestel, Tosmur Mahalleleri 1/1000 ölçekli uygulama imar planları plan hükümleri revizyonuna ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan değişiklikleri bugün yapılan Büyükşehir Belediyesi Devam Meclisi’nde oy birliği ile...