24 / 04 / 2024

alanya belediyesinde ihale

alanya belediyesinde ihale

Alanya Belediye Başkanlığı Emlak vE İstimlak Müdürlüğü, teleferik ve yürüyen merdiven bant yapımı ihalesi gerçekleştirecek...

Alanya Belediyesi'nden kiralık iş yeri! Yazlık bölgede iş yeri arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da yer alan iş yerini 3 yıllığına kiraya verecek. İşte söz konusu ihale ile ilgili detaylar...

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alanya'da ulaşıma 56 milyonluk dev yatırım!

Alanya’nın kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen TELEKOM ve Ticaret Lisesi katlı kavşak projeleri temel atma için gün sayıyor.

Alanya'da katlı kavşaklara 56 milyon liralık yatırım!

Alanya’da yaşanan trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen katlı kavşaklar gün sayıyor.

Alanya Belediyesi'ne ait 9 gayrimenkul kiraya verildi!

Alanya Belediyesi Encümen Toplantısı Belediye Başkan Vekili Tunahan Kasapoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda aralarında Belediye Çay Bahçesi’nin de yeraldığı Alanya Belediyesi’ne ait 9 taşınmaz ihale yoluyla kiraya verildi.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Alanya Belediyesi'ne 900 bin TL'lik ihale geliri!

Mülkiyeti Alanya Belediyesi’ne ait 25 işyeri bugün gerçekleştirilen encümen toplantısında ihaleye çıkarıldı. Aralarında Belediye Çay Bahçesi’nin de bulunduğu 16 işyeri açık arttırma usulü ile kiraya verildi. Belediye ihalelerden toplam 900.760 TL gelir elde edecek.

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Alanya'da turizm imarlı taşınmaz satışa çıkarıldı!

Alanya'da bulunan turizm imarlı taşınmaz Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ihale yoluyla satışa çıkarıldı. İlanda turizm amaçlı emsalin 8 milyon lira tahmini bedelle satışa çıkarıldığı belirtildi.

Alanya'daki Aquapark ihale usulü kiraya verildi!

Mülkiyeti Alanya Belediyesi’ne ait Saray Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Aquapark ve işyerleriyle, Şekerhane Mahallesi’ndeki bazı işyerleri ihale usulüyle kiraya verildi.

Alanya Belediyesi'ne ait 10 mülkten 2.4 milyon TL gelir elde edildi!

Alanya Belediyesi’nde haftalık olarak gerçekleştirilen encümen toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Encümeninde ihale yöntemiyle kiraya verilen belediye mülklerinden 2 milyon 433 bin TL gelir elde edildi.

Alanya Oba Ek Hizmet Binası ihalesini Evvel İnşaat kazandı!

ALANYA Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü 2014/ 40703 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Yaklaşık maliyeti 500.766,61 TRY olan ihaleye giren firmaların teklifi değerlendirmeye alındı.

alanya belediyesinde ihale Haberi

alanya belediyesinde ihale


Teleferik ve yürüyen merpen bant yapımı ihalesi 27 Eylül 2012 günü saat 10.00'da Alanya Belediye'si Encümen toplantı odasında yapılacak.



Detaylı bilgi için tıklayın



Melek...