24 / 04 / 2024

alanya turizm 2015

alanya turizm 2015

Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na uçak indirmek için çok uğraştığını fakat yeterli destek olmadığından dolayı girişimlerin askıda kaldığını söyledi.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Antalya Alanya ve Aksu'daki turizm arazilerini kim aldı?

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın verdiği bilgilere göre, Antalya’nın turizm beldesi Aksu’da 3, Alanya’da da bir hazine arazisi satıldı. Sayıştay’ın gündeme getirdiği turizm arazilerine, kimlerin sahip olduğu ortaya çıktı.

Alanya'da turizm ve emlak yatırımında kayıp olmayacak!

İran'da yoğun temaslarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, turizm ve inşaat sektörüyle ilgili ikili görüşmeler yaptı. İki sektörde yatırım kaybı olmayacak.

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Viyana Ferien Turizm Fuarı’nda Antalya tanıtıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Dönmez, “Son yaşanan olaylardan dolayı tedirgin olan Avusturyalılar son dakika satışlarında kendilerini gösterebilirler” dedi.

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

Alanya'nın tanıtım bütçesi artacak!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın ilk toplantısında vakıf bütçesinin arttırılması çalışmaları yapıldı. Alanya Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı.

ALTSO Alanya'da Turizm Meslek Yüksek Okulu yapacak!

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ilçede bir Turizm Meslek Yüksek Okulu yaptırmak üzere harekete geçti. İlgili protokol imzalandı.

Alanya'da turizm imarlı taşınmaz satışa çıkarıldı!

Alanya'da bulunan turizm imarlı taşınmaz Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ihale yoluyla satışa çıkarıldı. İlanda turizm amaçlı emsalin 8 milyon lira tahmini bedelle satışa çıkarıldığı belirtildi.

Alanya, turizm gelirinin yüzde 10’unu karşılıyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkan Yardımcısı Hızır Bozdoğan, “2015 yılında Alanya’da 7 yeni tesiste 4 bin 254 yatak kapasitesi hizmete açıldı. Ülke toplam turizm gelirinin yaklaşık yüzde 10’unu Alanya olarak oluşturuyoruz” dedi.

Turizm sektörü 2015 yılında 5 milyar dolar zarar edecek!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Antalya’da gerçekleştirdiği basın toplantısı ile TÜROFED’in 10. Yılını değerlendirerek turizm sektörü ile ilgili ciddi uyarılarda bulundu. Osman Ayık, “2015 yılı kaybımız yaklaşık 5 milyar doları bulacak” dedi

Turizm Tanıtma Vakfı Alanya bölge tanıtımına katkı sağlıyor!

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

Atakule GYO'nun Alanya turizm tesisi ihalesini MRH Otel kazandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ntalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Köyü, Çamlıçukur Mevkii'nde bulunan Turizm Tesis Arsası Satış ihalesini 8 milyon 50 bin Euro bedelle MRH Otel Yatırımları İşletmecilik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

alanya turizm 2015 Haberi

alanya turizm 2015

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen MITT Turizm Fuarı’nda Alanya Tanıtma Vakfı (ALTAV), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tanıtım çalışmalarını tamamladı. ALTİD Başkan Yardımcısı ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dahaoğlu, fuarda yapılan görüşmelerden bazılarını şöyle aktardı:


Fuarda yapılan toplantılara Alanya adına Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili ile ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’le katıldık. Bakanlık standında da ayrı bir Alanya tanıtımı gerçekleştirdik. Türkiye turizmi açısından büyük önem taşıyan ve ekonomik anlamda kritik bir dönem geçiren Rus pazarının geleceğine ışık tutacak olan MITT 2015’e Alanya’dan katılan otelci sayısı da oldukça fazlaydı.


“MADDİ DESTEK VE SÜRESİ UZATILMALI”


Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar ile yapılan görüşmede, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na uçak indirmek için çok...