28 / 03 / 2024

Alanyanın imar sorunu çözüldü mü

Alanyanın imar sorunu çözüldü mü

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Alanya’nın birçok mahallesinde 1/5000 ölçekli planları yaparak Alanya Belediyesi’ne verilmesi gereken destek ne ise veriyoruz” dedi.

Alanya'nın imar ve yapılaşma sorunları çözülüyor!

Alanya’nın imar sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 yıldır birçok mahallenin yıllardır beklediği imar planı değişikliklerini de hızla tamamladı.

Alanya’nın imar planlarına jet onama!

Alanya’nın imar sorunlarını çözen Antalya Büyükşehir Belediyesi, birçok mahallenin yıllardır beklediği imar planı değişikliklerini de meclisten geçiriyor.

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Muğla'nın imar sorunu çözülüyor mu?

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Av. Sevin Çağlayan, Muğla'nın ilçelerinde senelerdir kronik hale gelmiş olan problemlerin ilk sırasında yer alan imar sorununun 2012 yılında çıkartılan 6360 sayılı kanun ile çözülebileceğine vurgu yaptı. 

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Ceyhan’ın imar sorunu çözüldü!

Adana Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçti. Bu kapsamda Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuştu.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

Batman'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Batman’ın kronik problemlerinden imar, çözüme kavuşuyor. Batman Valisi Hulusi Şahin, bu kapsamda bir dizi projeler hayata geçirecek.

Kayaköy'ün imar sorunu meclis gündeminde!

Fethiye ilçesindeki turizm merkezi Kayaköy'ün imar sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Boğaziçi öngörünüm bölgesinde imar sorunu çözülecek!

Acarkent’te bir sitede vatandaşlarla buluşan AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, imar ve mülkiyet sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Alanyanın imar sorunu çözüldü mü Haberi

Alanyanın imar sorunu çözüldü mü

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nde (ALTİD) turizmcilerle bir toplantı yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi olarak turizmin gelişmesi için çok önemli gayretleri ortaya koyduklarını söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 2004 yılında ilk göreve geldiğinde 2 arıtma tesisi bulunan Antalya’nın bugün 32 arıtma tesisine sahip olduğunu söyleyen Başkan Türel, “Gazipaşa’dan Kaş’a kadar denize bir milimetreküp pis su bırakılmıyor. Turizmdeki en büyük sermayemiz denizimizi gözümüz gibi koruyoruz. Alt yapı yatırımları görülmez ve belediye başkanları için cazip değildir. Ancak Alanya’mız için bunların yapılması zorunluluksa, faturasını ödemeye hazırım. Alanya kazanacaksa ben kaybetmeye razıyım” dedi.


Altyapıya 256 milyon

Alanya’ya 256 milyonluk alt yapı yatırımı yaptıklarını söyleyen Başkan Türel, “250 kişilik ASAT ekibimizle Alanya’nın altyapısında sıkıntı olmaması için büyük bir gayretin içindeyiz. 2013...