26 / 04 / 2024

albaraka türk ihale başvurusu

albaraka türk ihale başvurusu

BDDK'nın 2000 yılında aldığı kararla el konulan Demirbank'ın genel müdürlük binasının satış ihalesinde en yüksek teklifi 93 milyon YTL ile "Azerbaycan'ın Onasis'i" olarak bilinen işadamı Mubariz Mansimov'ın sahibi olduğu Palmali Gemi Hizmetleri Ltd. Şti.

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

Geliştirdiği çevreci ve yüksek kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcılardan sık sık ilgi gören Helmann, Albaraka Türk iş birliğiyle gayrimenkul yatırım fonu (GYF) kurduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Albaraka Türk’ten, avantajlı oranlarla konut kredisi fırsatı!

Ev almak isteyenlerin yüzünü güldüren Albaraka Türk konut finansmanında yüzde 1,69 ile başlayan kâr oranları ile finansman imkânı sağlıyor.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan Erzurum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesi, 223 ada, 100 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Albaraka Türk varlık kiralama şirketi kurdu!

Albaraka Türk, kurduğu varlık kiralama şirketiyle kira sertifikası alanındaki hedeflerini büyütüyor.

Türk Hava Kurumu'ndan Aksaray'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Aksaray Merkez İlçesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

albaraka türk ihale başvurusu Haberi

albaraka türk ihale başvurusu

TMSF tarafından HBSC bankasına kiralanan ve 2003 yılında İstanbul'da gerçekleştirilen El Kaide saldırılarının hedefi olan bina o tarihten itibaren boş durumdaydı. TMSF iki kez satışa çıkardığı ancak alıcı bulamadığı binanın satış ihalesini dün gerçekleştirdi.
İhaleye Palmali Gemi Hizmetleri ve Acentelik Ltd. Şti., Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı olmak üzere 4 firma kapalı zarf teklifi verdi.
Palmali Ltd. 60 milyon 100 bin YTL, Albaraka A.Ş. 60 milyon 60 bin YTL, TOBB 45 milyon YTL, Şekerbank T.A.Ş. Vakfı ise 75 milyon YTL tutarında teklif verdi. En yüksek teklif olan 75 milyon YTL üzerinden başlayan açık artırma, Palmali Gemi Hizmetleri ve Acentelik Ltd....