25 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu konut fiyatları açıklaması

Ali Ağaoğlu konut fiyatları açıklaması

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

Ali Ağaoğlu: Ordu-Yason Burnu'na kimse konut yapmak istemez!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı. Ordu'nun Perşembe ilçesinde yer alan tarihi sit alanı Yason Burnu'nda' alan araştırması yaptığına dair iddialara yanıt verdi. 

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatları düşerken, maliyetler artıyor!

2013-2017 Ocak-Eylül dönemi “Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri” verilerine inşaat malzemeleri sektörü değerlendirildi. Ağaoğlu Şirketlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatları düşerken, maliyetlerin arttığını açıkladı.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu'nun reklam yüzü olması satışları nasıl etkiliyor?

Para dergisinin bu haftaki sayısında Melis Tosyalı, Ali Ağaoğlu'nun reklamlarda oynamasının konut satışlarını nasıl etkilediğini değerlendirdi. İste o yazı...

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası!

4 bin 203 konut ve 1.055 ticari üniteden oluşan Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ali Ağaoğlu Maslak 1453 kampanyası...

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Ali Ağaoğlu nerelerde arsa stoğu yapıyor?

Ali Ağaoğlu için konut sektörünün bir numarası dersek abartmış olmayız. Forbes listelerine göre Türkiye'nin en zengin 10 kişisi arasında. Peki Ali Ağaoğlu bu zenginliğini neye borçlu? İşte cevabı..

Ali Ağaoğlu: Küresel ekonomideki dalgalanma maliyetleri artırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatlarındaki artışla ilgili, "Müteahhitler hem kur hem de maliyet artışından gelen yükü fiyatlarına yansıtmaya başladılar. Yansıtmak durumundalardı da" dedi.

Ali Ağaoğlu'nun yeni kampanyasının reklam filmi yayınlandı!

Ali Ağaoğlu' nun dün yayınlanan reklam filminde Türkiye' ye seslenen Ağaoğlu, 'Her şeyi devletten beklememek gerek' sloganıyla, konut sahibi olmak isteyenleri kampanyaları hakkında detaylı bilgilendirdi.

Ali Ağaoğlu konut fiyatları açıklaması Haberi

Ali Ağaoğlu konut fiyatları açıklaması

Dün Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin tanıtım toplantısında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 1994, 2001 ve 2008 gibi kriz dönemlerinde dahi projelerini sattıklarını vurguladı. 


Ağaoğlu,  "Şu anda da dünya sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Özellikle bizim coğrafi olarak bulunduğumuz bölge. Ama biz işimize devam etmek zorundayız." dedi.


"KONUT FİYATLARININ DÜŞECEĞİNE KESİNLİKLE İNANMIYORUM"


Türkiye'de değil, dünyada sıkıntılı bir dönem yaşandığına işaret eden Ali Ağaoğlu, "Konut satışlarda bir yavaşlamanın olduğu doğru... Bunu aşmanın yolu 'satamıyorum' diye ağlamak değil. Fedakarlık yapacak, karını paylaşacak." dedi. Yeni ve nitelikli konuta ihtiyacına değinen Ağaoğlu, "Deprem gerçeği kaçınılmaz. İnsanların yeni ve güvenli binalara ihtiyacı var. Ancak insanların yeni konuta erişiminde sorun var. Karlarımızdan ciddi fedakarlık yapıyoruz." ifadelerini kullandı.


Bir dönem 'ne yaparsam satarım' döneminin eskide kaldığını dile getiren...