28 / 03 / 2024

Ali Engin Keçeli biyografi

Ali Engin Keçeli biyografi

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi kimdir? Seba İnşaat ne zaman kuruldu? Seba İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Ali Engin Keçeli'nin biyografisi ve Seba İnşaat...

35 yıldır teslim alınmayan daireler için belediye harekete geçti!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, arsa sahipleriyle yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle uzun süredir hukuk mücadelelerine devam eden Öz Mavikent Konut Yapı Kooperatifi sakinleri ile bir araya geldi.

CarrefourSA’da kırtasiye indirimleri fırtına gibi başladı! Beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL'ye düştü!

CarrefourSA’nın kırtasiye malzemeleri için düzenlediği indirim kampanyası bugün sona eriyor. Carrefour’da 31 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine 12’li keçeli kalem 64,99 TL’ye, beslenme çantası 199,99 TL’ye, matara 79,99 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Şok'ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü!

Anne babalara ŞOK’tan hem kırtasiye hem de temizlik ürünleri konusunda indirim müjdesi geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Ace klasik çamaşır suyu 36,90 TL’ye, Ariel pudra 299,90 TL’ye, 12’li keçeli kalem 52,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe ŞOK fiyat listesi...

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm iki yılda tamamlanacak!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin çalışmaların iki senede tamamlanacağını dile getirdi. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm gerginliği!

İzmir Narlıdere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi nedeniyle Narlıdere Belediye Başkanı  Ali Engin eleştirilerin hedefinde yer aldı. 

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

İzmir'de ev fiyatları neden artıyor?

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir'in konut fiyatlarındaki artışta zirvede yer almasına ilgili konuşan Ali Engin, ev fiyatlarını düşürecek bir öneri yaptı. Engin, "Şehri yaymamız lazım. Sorunlar çözülürse fiyat ve imar baskısı azalır" diye konuştu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kentsel dönüşüm çalışmaları için Narlıdere sakinleriyle uzlaşma görüşmelerinin başlayacağını dile getirdi.

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Koçaslan ve Emrah Gülbayraktar ortaklığında kuruldu.

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

İzmir'in 4 mahallesine dönüşüm müjdesi!

İzmir'in Narlıdere ilçesindeki 4 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "4 mahallemizi kapsayan dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz'' dedi.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ilçede süren kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Ankara’da önemli bir ziyaret yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile buluşan Engin, “4 mahallemizi kapsayan dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Kısa sürede nihai sonuçları alacağımı

Ali Engin Keçeli biyografi Haberi

Ali Engin Keçeli biyografi

Ali Engin Keçeli kimdir?

Ali Engin Keçeli, 1966 yılı İstanbul doğumlu. Engin Keçeli, Işık Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde eğitim aldı. Ali Engin Keçeli bugün, Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi.


1984 yılından itibaren ticaret hayatının içinde aktif olan Keçeli, birçok derneğin de yönetim kurulunda görev yapıyor. 


Keçeli, İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Sanayi Odası meclis üyeliği, İstanbul Sanayi Odası Vakfı Genel Sekreterliği, İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği görevlerini sürdürüyor.


Keçeli Sülalesi 1930′lu yıllarda esas memleketleri olan Rize’den İstanbula göç etmişlerdir. 


İstanbul’da ağırlık olarak Mecidiyeköy’e yerleşen aile Mecidiyeköy’ün en eski ve en kalabalık sülalesi olmuşlardır. Rize’de başlayan siyaset tutkusu İstanbul’da da devam edip hem siyasetin içinde bulunup hem de ticarete yön vererek İstanbul’da kendilerinden söz ettirmişlerdir. 


İstanbulda “Fırıncılar”...