24 / 04 / 2024

Ali İnci sakarya

Ali İnci sakarya

Sakarya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci kimdir? Ali İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali İnci, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ali İnci..

Maslak 1453'ün imar planları 7'nci defa iptal edildi! 

Ali Ağaoğlu'nun Maslak 1453 projesinin imar planları 7'nci kez iptal edildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İnci tarafından kuruldu.

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Ali İhsan Yavuz: Devletimiz Malatya, Van ve Elazığ depremlerinde de konut yaptı ve teslim etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "İzmir'den önceki depremlerde de devletimiz, o şefkatli yönünü ortaya koydu, Malatya, Van ve Elazığ'da konut yaptı ve teslim etti" dedi.

Sakarya'daki bin yataklı hastanenin inşaatı bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da inşa edilmesi planlanan bin yataklı hastanenin inşaat ihalesinin bu yıl içerisinde gerçekleşeceğini müjdeledi.

İnciler Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnciler Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali İnci tarafından kuruldu.

Sakarya'da yıkım kararı verilen okullara ilgili açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da yıkım kararı verilen okullara ilgili ''Karar 22 Ocak'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geldi. 24 Ocak'ta öğle saatlerinde boşaltma işlemi başlıyor, deprem akşam saatlerinde oluyor'' dedi.

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

Sakarya Arifiye'nin imar adalarında yapılaşma başladı!

Sakarya Arifiyeli Muhtarlar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, 3194 Sayılı İmar Kanununun 18’nci maddesi uygulaması sonucunda oluşan planlı imar adalarında büyük bir yapılaşma başladığını söyledi.

Sakarya'ya bin yataklı hastane müjdesi!

Sağlık alanında çok büyük işler yapıldığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, bin yataklı hastane için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ihale yapılacak iller arasında Sakarya'nın da bulunduğunu müjdeledi.

Sakarya Arifiye yeni yatırımlarla değerleniyor!

AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye'nin yeni yatırımlarla değerlendiğini söyledi.

Ali Topuz, Büyükada'daki tarihi eser binasına ilave kat yaptı!

Ali Topuz,  Büyükada Bahçelerönü sokakta bulunan 2'nci derece tarihi eser binasına tadilat ruhsatı alıp iki kat bodrum bir kat da ilave yaptı.

Ali İnci sakarya Haberi

Ali İnci sakarya

Ali İnci kimdir?

Ali İnci, 6 Ekim 1959 tarihinde Hendek´ te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hendek´te tamamladıktan sonra, 1980 yılında Adapazarı İmam Hatip Lisesi´ nden mezun oldu.


Aynı yıl girdiği Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi´ni 1984 yılında bitirdi.


Mardin, Diyarbakır ve Hendek´te Beden Eğitimi öğretmenliği yaptı. Lise hayatında başladığı güreş sporunda Türkiye´de önemli şampiyonalarda derece elde etti.


Çeşitli spor dallarında hakemlik, antrenörlük ve yöneticilik yapan İnci, Türk Sporuna büyük hizmetler verdi.


Öğretmenlik döneminde Güreş Milli Takım Antrenörlüğü´ne getirildi. Bu görevini başarıyla sürdüren İnci, istifa ederek ticarete atıldı.


1990 yılında kardeşleriyle birlikte iş hayatına atılan Başkan İnci, Hendek, Kaynaşlı, Pamukova, Beşköprü, Karasu´da petrol istasyonları , BALSU karşısındaki fabrika binası ve 2. OSB´ndeki fabrika arazisiyle ticari hayatına 1999 yılına kadar devam etti.


Siyasi yaşamına 1991´de ilçe başkanlığıyla...