19 / 04 / 2024

Ali Özkaya dinar

Ali Özkaya dinar

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar için çalışmaya devam edeceğini söyledi. "Eski cezaevinin bulunduğu yere 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapacağız. İlçemize 4 yıllık bir okul kazandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar'da teslimler yıl sonunda!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesinde yapımı süren TOKİ konutlarının yıl sonunda teslim edileceğini söyledi.

Afyon İscehisar'a TOKİ müjdesi!

İscehisar'da yapımı devam eden TOKİ konutlarının inşaatını inceleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, "İhtiyaç olması halinde yeni TOKİ konutlarının yapımı tekrardan düşünülebilir" şeklinde açıklama yaptı.

Afyonkarahisar'da yeni cezaevleri inşa edilecek!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar'da inşa edilecek yeni cezaevleri hakkında bilgi verdi.

Afyonkarahisar'a TOKİ müjdesi!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesine yapılması planlanan Toplu Konut Projesinden sonra Dazkırı ilçesine de konut projesinin uygulanacağını söyledi.

TOKİ Afyonkarahisar'da daha çok konut yapacak!

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Oda ve Borsa başkanları ile birlikte damızlık düve yetiştiricilerine verilecek hibe desteğinden Afyon'un da yararlanması için konuyu AK Parti Milletvekili Ali Özkaya'ya iletti.

Afyonkarahisar Dinar Devlet Hastanesi'nde son durum!

Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Mustafa Sahin'i ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, '150 Yataklı Yeni Dinar Devlet Hastanemizde ise yapım çalışmaları devam ediyor. Yeni hastanemize kısa sürede kavuşacağız" ifadelerini kullandı.

Ali Özkaya, Afyonkarahisar'a yapılacak yatırım planlarını anlattı!

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar'a yapılan, devam eden ve yapılması planlanan yatınmlarla ilgili bilgiler verdi.

Ali Özkaya'dan TOKİ Afyon Dinar Konutları'na gelen zam açıklaması!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, TOKİ tarafından Dinar ilçesinde dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan toplu konutlardaki fiyatların arttığı yönündeki iddiaları yanıtladı. Özkaya, "Kamuoyu yanlış bilgilendiriliyor.

Afyon kadın doğum ve çocuk hastanesi incelendi!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 1 Ocak 2016 tarihinde hizmete giderecek olan kadın doğum ve çocuk hastanesinde incelemelerde bulundu.

Ali Özkaya, Karacaören Camii'nin inşaatını inceledi!

AK Parti Afyonkarahisar 25. dönem Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ali Özkaya, Çay ilçesinde belde ve köyleri ziyaret etti.Karacaören Beldesine geçen Özkaya, yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu.

Ali Özkaya Dinar'daki yatırımları anlattı!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar için çalışmaya devam edeceğini söyledi. "Eski cezaevinin bulunduğu yere 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapacağız. İlçemize 4 yıllık bir okul kazandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

TOKİ'nin Afyonkarahisar projeleri konuşuldu!

AK PARTİ Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali özkaya ve Prof. Dr. Remziye Sıvacı ile birlikte ilçelerin belediye başkanları TOKİ M. Ergün Turan'ı makamında ziyaret ederek, istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

TİKA, Sultan Ali Dinar Kasrı'nı restore edecek!

Osmanlı Padişahı V. Mehmed Reşad'ın cihat çağrısına uyarak İngilizlerle savaşarak şehit olan Darfur Sultanı Ali Dinar'ın kasrı, savaşa ve zamana meydan okuyor.

Ali Özkaya dinar Haberi

Ali Özkaya dinar

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar için çalışmaya devam edeceğini söyledi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar Seçim Bürosu'nda merkez bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı. 


Sabah kahvaltısında muhtarlarla bir araya gelen Özkaya, Dinar ve köyler için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Merkez mahalle muhtarlarıyla birlikte bütün sorunları çözmek için hazır olduklarını kaydeden Özkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Dinar'ımıza sizlerinde bildiği üzere, cezaevi, Trafo merkezi, Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamlanması, Kredi Yurtlar Kurumu, Orman İşletme Müdürlüğü, SGK merkezi, yeni hastane gibi daha adını sayamadığım bir çok yatırım yapıldı. 


Yeni Dinar Devlet Hastanemizin 100 olan yatak kapasitesi 140'a çıkarılarak MR cihazının ilçemize alınmasını sağlayacağız. Bu sayede MR hizmeti için insanlarımız İsparta'ya ya da Afyonkarahisar'a gitmek...