25 / 04 / 2024

ali talak izmir

ali talak izmir

Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli halkının takdirini kazanan CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka 5 Mahallesi'ne rekreasyon alanı müjdesi verdi. Talak, Çamlık bölgesine rekreasyon ve yaşam alanı kuracaklarını belirtti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Ali Erten: Yeni statlar İzmir'e çok yakışacak!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Eğer her şey yolunda giderse, 2018- 19 sezonunda 3 yeni stat hizmete girmiş olacak" müjdesini verdi.

Ali Ağaoğlu'nun gizemli sevgilisi İzmir'li çıktı!

İşadamı Ali Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde İstanbul’da birlikte görüntülendiği sarışın güzelin 23 yaşındaki İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar olduğu ortaya çıktı

Ali Pehlivanoğlu 57. mağazasını İzmir'de açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu 57'nci mağazasını İzmir Örnekkey'de açtı. Yeni mağazada Ali Pehlivanoğlu markasının yanı sıra balık, unlu mamüller, kuru temizleme ve birçok farklı markanın özel reyonları bulunacağı belirtildi.

İzmir Narlıdere'deki Ali Onbaşı Barajı 2017'de tamamlanacak!

Narlıdere Ali Onbaşı deresi üzerine yapılması planlanan baraj için proje ihalesi tamamlandı. DSİ 2. (İzmir) Bölge müdürü Hayati Çelenk barajın tamamlanması ile birlikte taşkın sularının bu barajda birikeceğini ve taşkın riskinin sıfıra indirileceğini belitti.

Ali Pehlivanoğlu'ndan İzmir'e toplu konut projesi!

Pehlivanoğlu Marketler Zinciri'nin kurucusu Ali Pehlivanoğlu, kısa bir süre önce adım attığı gayrimenkul sektöründe büyük bir çıkış yapıyor. Şirket, Torbalı Ayrancılar'da 517 dairelik yatırım yapıyor.

İzmir Ali Pehlivanoğlu Konutları'nda 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Ali Pehlivanoğlu Konutları'nda fiyatlar 90 bin TL ile 230 bin TL arasında değişiyor. Makro Gıda Pazarlama İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 517 adet konut bulunuyor.

Kerem Ali Sürekli: İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir'in merkeze uzak ilçelerinde halk günü uygulaması başlatan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kerem Ali Sürekli: İzmir'de hizmet vermeye devam edeceğiz!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, kırsal alanlarda devrim niteliğinde hizmetler yapıldığını ifade ederek, "Bu hizmetlerimiz aynı hızla devam edecek" diye konuştu.

ali talak izmir Haberi

ali talak izmir

Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli halkının takdirini kazanan CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka 5 Mahallesi'ne rekreasyon alanı müjdesi verdi. Talak, atıl durumda bulanan ve tehlike arz eden Çamlık bölgesine rekreasyon ve yaşam alanı kuracaklarını belirtti.

Talak, "Evka-5 girişinde yer alan koruluk, mevcut imar planında yeşil alan olarak belirlenmiş ve ağaçlandırılmış. Biz 25 dönümlük bu bölgeyi özel olarak hazırladığımız sosyal donatı projesiyle rekreasyon alanı yani yaşamsal alan yapacağız" diye konuştu. 


Habertürk Egeli...