18 / 04 / 2024

aliağa Barış Eroğlu

aliağa Barış Eroğlu

Barış Eroğlu Aliağa kentsel dönüşüm projelerini anlattı. CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı ve İnşaat Mühendisi olan Barış Eroğlu, kentte kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Barış Eroğlu: Ben yaptım oldu ile kentsel dönüşüm olmaz!

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Barış Eroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına seçimin hemen ardından başlayacağını söyledi...

Barış Eroğlu'ndan çevreyi koruma taahhütü!

Aliağa Çevre Platformu tarafından hazırlanan Çevreyi Koruma Taahhüt Sözleşmesine imza atan Barış Eroğlu, 'Sanayileşmeye evet, ama çevre kirliliğine hayır. Burada artık çevreyi kirleten, bacalı sanayi istemiyoruz' dedi...

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi!

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi.

Eyüp Eroğlu'ndan TOKİ açıklaması!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, durdurulan 436 konutlu TOKİ inşaatı hakkında açıklama yaptı. 

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

Veysel Eroğlu: Askeri alanlar ağaçlandırılacak!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Eroğlu Skyland İstanbul'da teslimler Haziran'da!

46 bin metrekare alanda inşa edilen Eroğlu Skyland İstanbul projesinde 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanı yer alıyor. Eroğlu Skyland İstanbul'da teslimler Haziran'da.

Veysel Eroğlu: 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz!

Bakan Eroğlu Balıkesir'de: "Burada bizim şu anda işletmede 22 tane barajımız var, 33 tane daha inşa edildi. Dolayısıyla baraj ve göletlerin toplam sayısını 87'ye yükselteceğiz, 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz." dedi.

Veysel Eroğlu: İstanbul'da 7 baraj inşa ettik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada "2071 yılına kadar İstanbul’da, 2060 yılına kadar da İzmir’de su meselesini kökünden çözdük." dedi.

Veysel Eroğlu Ankara'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Erzurum'daki "Nene Hatun Tarihi Milli Parkı Çevre Düzenleme ve Kültür Sokağı" projesinin de açılışı yapıldı.

Eroğlu Skyland İstanbul proje fiyatları!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Eroğlu Skyland İstanbul proje fiyatları 553 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin Mart 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Veysel Eroğlu Bolu'da toplu açılış törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolu'da 17 Temmuz kapalı Spor salonunda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Eroğlu, salon girişinde bekleyen ormancılara selam verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Boğaçayı projesine destek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı Projesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Muhteşem Antalya’ya muhteşem Boğaçayı Projesi yakışır” dedi.

aliağa Barış Eroğlu Haberi

aliağa Barış Eroğlu

Sosyal Konutlar'ın Aliağa'nın en eski yapılanmalarından biri olduğunu söyleyen Barış Eroğlu, "Bu bölgedeki konutlar yapı ömrünü doldurdu. Aliağa'nın içinde birçok eski yapı bulunuyor. Belediye meclisimizde geçen yıl bir karar aldık. Bu alan gecekondu önleme bölgesi içerisinde yer alıyor. Burada TOKİ ile bir çalışma yaparak sağlıklı, yaşanılabilir ve daha güvenli konutlar üretmeyi planlıyoruz" dedi. 


Ege...