26 / 04 / 2024

Aliağa itfaiye binası

Aliağa itfaiye binası

İzmir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Aliağa'da Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek İzmir'in 13. itfaiye binası açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2009 yerel seçimlerinden sonra başlattıkları etkinliklerini sürdürdüklerini söyle

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Sakarya Hendek itfaiye binası hizmete açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek itfaiye binasının bahar aylarında hizmete girmesi bekleniyor. 

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sivas'ta yeni itfaiye binası 2021'de hizmete açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

Çubuk itfaiye binası hizmete açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çubuk ilçesinde inşa edilen itfaiye binası hizmete açıldı. Her türlü olayda can ve mal kaybını engellemek için çalışmalar gerçekleşiyor.

Çekmeköy'e ikinci itfaiye binası inşa ediliyor!

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni itfaiye binasının inşaatı devam ediyor.

Malatya'ya yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısında yer alan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde hayata geçirilen itfaiye binasını inceledi.

Kocaeli Bağçeşme’ye itfaiye binası inşa ediliyor!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme'ye itfaiye binası inşa ediyor.

Safranbolu Yeni İtfaiye Binası hizmete açıldı!

Safranbolu Belediyesi tarafından modern olarak yapılan itfaiye binası düzenlenen törenle açıldı..

Aliağa Kyme Müzesi çürümeye terk edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde 1999 yılında inşa edilen Kyme İtalyan Arkeoloji Heyeti Kazı Evi Müzesi 21 yıldır açılmayı bekliyor. Aliağa Belediyesi ve İtalya Catania Üniversitesi tarafından yaptırılan müze binası çürümeye terk edildi.

Aliağa itfaiye binası Haberi

Aliağa itfaiye binası


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Aliağa'da Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek İzmir'in 13. itfaiye binası açıldı. Sanayi tesislerindeki yangınlara da etkili bir şekilde müdahale edebilecek şekilde donatılan yeni tesisin açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2009 yerel seçimlerinden sonra başlattıkları etkinliklerini sürdürdüklerini söyledi. 

Açılışını yaptıkları itfaiye binasının diğer semt itfaiyelerinden çok daha donanımlı olduğunu belirten Başkan Kocaoğlu, Türkiye'nin en önemli sanayi tesislerinin bulunduğu ilçede böyle bir yatırımın kaçınılmaz olduğunu dile getirdi. 


PETKİM'E TEŞEKKÜR

 Kocaoğlu, ÎZSU'nun Aliağa'nın içme suyu ihtiyacını karşılamak için PETKİM tarafından işletilen Güzelhisar Barajı'ndan aldığı su miktarını saniyede 300 litreye yükselttiğini de hatırlatarak, PETKİM Genel Müdürlüğü'ne teşekkür etti. 

Başkan Kocaoğlu, kapasitesi yetersiz kalan mevcut içme suyu arıtma tesisinin yerine de yeni bir içme suyu artıma tesisi yapmak...