29 / 03 / 2024

Alışveriş merkezi olan konut projeleri

Alışveriş merkezi olan konut projeleri

İnşaat firmaları da artık sadece konuttan oluşan projeler üretmek yerine her türlü sosyal tesisi içinde barındıran projeler üretiyor. Sizin için alışveriş merkezi olan konut projelerini derledik. İşte o haber...

Alışveriş merkezi olan konut projeleri!

İnşaat firmaları da artık sadece konuttan oluşan projeler üretmek yerine her türlü sosyal tesisi içinde barındıran projeler üretiyor. Sizin için alışveriş merkezi olan konut projelerini derledik. İşte o haber...

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Van Alışveriş Merkezi açıldı!

Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen ve şehrin ilk alışveriş merkezi olan Van AVM hizmete açıldı. Vanlılar, ilk gün Van AVM’ye akın etti.

2004 yılında Acemoğlu Cami'nin yerine alışveriş merkezi yapılacakmış!

2004 yılında İsmail Dede Efendisi'nin ailesine ait olan Şehzadebaşı'ndaki tarihi Acemoğlu Hamamı'nın yerine alışveriş merkezi yapılacakmış. Yeniçeri Ocağı'ndan kalan tek yapı olan hamam, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmış.

1997 yılında Metrocity Alışveriş Merkezi'nin inşasına başlanmış!

1997 yılında Levent'te üç blok olarak yapılacak olan Metrocity Alışveriş Merkezi'nin yapımına başlanmış. 108 milyon dolarlık bir yatırımla 2000 yılında hizmete girecek olan Metrocity'de 188 lüks konut bulunacakmış.

Sancaktepe Rings Alışveriş Merkezi açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında birçok projenin gerçekleştiği Sancaktepe 'nin ilk alışveriş merkezi olan Rings açıldı. Açılışının Mustafa Ceceli konseriyle kutlandığı Rings AVM , mimari özellikleriyle dikkat çekti...

Metrogarden Alışveriş Merkezi, 4 Eylül'de Çekmeköy'de açılıyor!

Çekmeköy'de yer alan Metrogarden Alışveriş Merkezi’nin açılışını 4 Eylül’de gerçekleştiriliyor. Saat 16:00’da başlayacak olan açılış etkinliği saat 20:30’da Mustafa Sandal konseriyle devam edecek.

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi 4. Yaşını kutluyor!

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, 4. Yaşını kutluyor. Prime Mall Alışveriş Merkezi 25 Ağustos Pazar günü İskenderun'da yapılacak olan kutlamalarda 444 adet hediye dağıtacak.

Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü etkinlikleri düzenlenecek!

Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi'nde Babalar Günü etkinlikleri kapsamında şenlikler düzenlenecek. Bugün düzenlenecek olan tavla turnuvasında 64 katılımcı ilk üçe girebilmek için zarları atacaklar. Yalova Yolu Özdilek çim alanda saat 14.00 ile 19.00 arası d

Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi kapılarını açtı!

Kırıkkale’nin ilk alışveriş merkezi olan Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi, Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Sn. Beşir Atalay'ın katılımı ile kapılarını Kırıkkale ve bölge halkına açtı.

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 30 Nisan'da açılıyor!

Doğu'nun en büyük alışveriş merkezi olacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 30 Nisan'da açılıyor. Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında açılacak olan AVM, 150 milyon dolara maloldu.

Acity Alışveriş Merkezi yenilenen yüzüyle ziyaretçilerine kapılarını açtı!

Alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet vererek başarılı projelere imza atan ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Acity Alışveriş Merkezi’nin genişleme projesi tamamlandı.

Maltepe Park en iyi Türk Alışveriş Merkezi seçildi!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, 13 Şubat 2014 tarihinde Varşova'da gerçekleştirilen, " CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri 2013" töreninde "Yılın Türk Alışveriş Merkezi" seçildi.

Alışveriş merkezi olan konut projeleri Haberi

Alışveriş merkezi olan konut projeleri

Tüketicilerin her tür ihtiyacını karşılamak üzere birden fazla satıcının bulunduğu yapılara alışveriş merkezi deniyor. Alışveriş merkezleri içerisinde giyimden mobilyaya, marketten restoranlara, eğlence alanlarından teknoloji marketlerine kadar her sektörden mağaza bulunduruyor.

İstanbul'da yaşam değiştikçe  ve buna bağlı olarak alışkanlıklar da değişiyor . İnsanlar artık yoğun bir iş gününün sonunda evine geldiğinde tüm ihtiyaçlarını bir noktadan karşılamak istiyor.

İnşaat firmaları da artık sadece konuttan oluşan projeler üretmek yerine her türlü sosyal tesisi içinde barındıran projeler üretiyor.  Zengin sosyal olanakları da projelerine ekleyerek hayatımızı kolaylaştırmayı hedefleyen inşaat yatırımcıları, dünyaca ünlü markaları ayağımıza getiriyor. İşte alışveriş merkezi olan konut projeleri.. 

1. Emaar Square

Emaar Square projesi konut ve avm konseptiyle Üsküdar Libadiye bölgesinde inşa edildi. Toplam 1.000 daireye yer verilen Emaar Square Evleri'nde stüdyo dairelerden 5+1 dairelere...