25 / 04 / 2024

Alkan Aker

Alkan Aker

Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Aker ve Mülazim Sağlam tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Aker Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Aker Mimarlık Limited Şirketi Güngören’de 250  bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Akkaya tarafından kuruldu.

Aker ve AVVA Gebze Center AVM'de mağaza açtı!

Aker ve AVVA yeni mağazalarını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alkan tarafından kuruldu.

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Alkan tarafından kuruldu.

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Eryıl İzolasyon Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryıl İzolasyon Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alkan tarafından kuruldu.

Eryıl İzolasyon Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryıl İzolasyon Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alkan tarafından kuruldu.

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alkan ve Mehmet Ali Geçer ortaklığında kuruldu. 

Mimark İnterior Desing Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimark İnterior Desing Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Kutsal Alkan tarafından kuruldu. 

Almita İnşaat Mimarlık Pazarlama Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita İnşaat Mimarlık Pazarlama Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Şirketi   bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mürsel Alkan ve Şeyma Alkan tarafından kuruldu.

Alkan Aker Haberi

Alkan Aker

Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Aker ve Mülazim Sağlam tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü restoran cafe lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar işletir kiralar kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organiasyon işlerini yapar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi,...